Superlópez

Superlópez

Filme / Actiune / Comedie / SF
Juan López, un muncitor obișnuit și anonim, decide să-și expună superputerile pentru a deveni primul super-erou spaniol: Superlopez.
1 222 Read More
Abduction – Răpirea

Abduction – Răpirea

Filme / 2019 / Actiune / SF
Abduction este un film 2019 în regia lui Ernie Barbarash, în centrul acțiunii este Quinn (Scott Adkins) urmează un tată care pleacă în orașul vietnamez Ho Chi Minh, pentru ași cauta fetița răpită de un grup cu puteri malefice.

2 225 Read More
Master Z: Ip Man – Moștenirea

Master Z: Ip Man – Moștenirea

Filme / Actiune / Crima
După ce Cheung Tin-Chi a fost înfrânt de către IPp Man, și-a luat fiul și a părăsit lumea artelor martiale retrăgându-se într-o zonă liniștită departe de toate problemele. Cheung Tin Chi se confruntă cu probleme atunci când un străin misterios apare în oraș și vrea să îl ucidă.

2 342 Read More
Big Kill – Marea ucidere

Big Kill – Marea ucidere

Filme / Actiune / Western
Atunci când o bandă hoți terorizează un mic orășel pașnic situat la asigurând familiei sale tot ceea ce are nevoie fără să se gândească la consecințe.

1 219 Read More
Never Grow Old – Să nu îmbătrânești niciodată

Never Grow Old – Să nu îmbătrânești niciodată

Filme / 2019 / Actiune / Drama / Thriller
Orașul Garlow, California 1849, Dutch Albert (John Cusack) este un om de afaceri irlandez care împreună cu oamenii lui și preiau controlul asupra orașului pașnic. Patrick Tate (Emile Hirsch) trebuie să aleagă între banii pătați cu sânge și familia sa.

1 219 Read More
Shadow – Umbre

Shadow – Umbre

Filme / Actiune / Drama / Razboi
În regia lui Yimou Zhang, acțiunea filmul are loc în timpul antic al Regatului Chinez (220-280 d. Hr.). Povestea unui mare rege și a poporului său, care va fi expulzat din țara lui. Regele, violent și ambițios, de metode și motive misterioase; generalul său, un vizionar care dorește să câștige bătălia finală, dar trebuie să-și pregătească planurile în secret.
2 229 Read More
Dulla Vaily

Dulla Vaily

Filme / 2019 / Actiune / Crima / Drama

Un proprietar corupt terorizează sătenii locali, când un om decide să se ridice pentru toți.
1 129 Read More
Behind Enemy Lines – În spatele liniilor inamice

Behind Enemy Lines – În spatele liniilor inamice

Filme / Actiune / Drama / Thriller
Chris Burnett (Owen Wilson) este un pilot american al Marinei care în timpul unei misiuni este doborât pe teritoriul inamic, unde este urmărit îndeaproape de un agent al trupelor dușmane pentru a fi redus la tăcere. Însă comandantul (Gene Hackman) pilotului va face tot ce-i sta în putere pentru a-și recupera omul.

0 112 Read More
Destroyer – Capcana

Destroyer – Capcana

Filme / Actiune / Crima / Drama
Erin Bell (Nicole Kidman) este o polițistă care reia legăturile cu foștii ei colegi dintr-o misiune periculoasă sub acoperire derulată cu foarte mulți ani în urmă pentru a face pace.

2 148 Read More
Solis 2018 online subtitrat in romana

Solis 2018 online subtitrat in romana

Filme / Actiune / Aventura / SF
Solis 2018 online subtitrat in romana – După un accident în spațiu, astronautul Troy Holloway se trezește captiv într-o capsulă spațială ce se îndreaptă către Soare, cu doar 90 de minute de oxigen rămase. Prins într-o capcană la bordul unei capsule spațiale care merge spre Soare, el își dă seama rapid de adevărata oroare a situației sale. Singura posibilitate de a-i oferi ajutor îi revine comandantei Roberts, care îi vorbește printr-o transmisie radio slabă, comunicându-i că va conduce o echipă de salvare. Solis 2018 online subtitrat in romana
2 250 Read More
Spider-Man: Into the Spider-Verse - Omul-Pãianjen: În lumea pãianjenului 2018 online subtitrat in romana

Spider-Man: Into the Spider-Verse - Omul-Pãianjen: În lumea pãianjenului 2018 online subtitrat in romana

Filme / Actiune / Animatie / Aventura
Omul-Pãianjen: În lumea pãianjenului 2018 online subtitrat ni-l prezintă pe adolescentul Miles Morales, din Brooklyn, în rolul principal, ca o dovadă a posibilităţilor nelimitate pe care le are universul Spider-Man, în care oricine ar putea să poarte vestita mască. Inspirat de personajele din cartea de benzi desenate a scriitorului Brian Michael Bendis şi a artistului plastic Sara Pichelli, din 2011, filmul se axează pe aventurile unui adolescent afro-latino-american din Brooklyn, Miles Morales, care încearcă să se integreze într-o şcoală privată din Manhattan. Omul-Pãianjen: În lumea pãianjenului 2018 online subtitrat
2 281 Read More
Project Gutenberg - Mo seung

Project Gutenberg - Mo seung

Filme / Actiune / Crima / Mister
Project Gutenberg 2018 online subtitrat in romana – Lee Man este extrădat în Hong Kong după ce este arestat în Thailanda. Poliția vrea mai multe informații despre un bărbat poreclit Pictorul, figura notorie din spatele unei serii de crime și furtului unor tablouri. Temându-se pentru siguranța sa, Lee refuză să vorbească. Artista Yuen Man își face apariția în peisaj, și-i plătește cauțiunea. Lee și Yuen au fost iubiți pe vremuri. Yuen a reușit în viață, dar Lee nu a reușit până când nu și-a descoperit pasiunea pentru traficul cu tablouri false. Recunoscându-i talentul, Pictorul l-a recrutat pe frustratul Lee în operațiunea sa, aceea de a falsifica una din cele mai valoroase opere de artă, bancnota de 100 de dolari… Lee știe că odată ce s-a băgat în asta, nu mai are scăpare. Project Gutenberg 2018 online subtitrat in romana
2 154 Read More
Kursk: Ultima misiune

Kursk: Ultima misiune

Filme / Actiune / Drama / Istoric
În dimineața zilei de 12 august in anul 2000, submarinul nuclear K-141 Kursk aparținând marinei ruse, a suferit un accident teribil în timpul unor manevre periculoase declanșând două explozii foarte mari. Un dezastru tragic care este urmat apoi de o neglijență guvernamentală marcată internațională care a ținut întreaga lume în suspans. În timp ce marinarii se luptă să supraviețuiască prinși în interiorul submarinului, familiile lor se luptă disperate împotriva obstacolelor politice și a șanselor minime de salvare a acestora.
1 455 Read More
The Hard Way – Partener de ocazie

The Hard Way – Partener de ocazie

Filme / 2019 / Netflix / Actiune
După ce a aflat ca fratele sau a murit într-o misiune petrecută în România, un fost soldat se alătură celor doi aliați pentru a vana un inamic misterios și să se răzbune.

0 5 786 Read More
Unleashed – Dresat pentru a ucide

Unleashed – Dresat pentru a ucide

Filme / Actiune / Crima / Drama
Danny the Dog (Jet Li) este un sclav care și-a trăit întreaga lui viață fără nici un fel de educație normală sau umană, având mentalitatea și personalitatea unui copil sălbatic, el a fost dresat să lupte și să ucidă la ordinul stăpânului.

1 231 Read More
Ford v. Ferrari

Ford v. Ferrari

Filme / 2019 / Actiune / Drama

Povestea adevărată a luptei dintre Ford și Ferrari pentru a câștiga Le Mans în 1966.
1 274 Read More
The Angry Birds Movie 2

The Angry Birds Movie 2

Filme / 2019 / Actiune / Animatie / Aventura

Păsările fără zbor și porcinele verzui care iau planta iau carnea de vită până la nivelul următor.
1 256 Read More
Untitled Jumanji: Welcome to the Jungle Sequel
1 213 Read More
Triple Threat - Amenintare tripla

Triple Threat - Amenintare tripla

Filme / 2019 / Actiune / Thriller
Un contract de lovitură este încheiat pe o fiică miliardară care intenționează să cedeze un sindicat de crimă major. O echipă de mercenari în jos și în afara trebuie să ia un grup de asasini profesioniști și să-i oprească înainte de a-și ucide ținta.
1 393 Read More
Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog

Filme / 2019 / Actiune / Animatie / Aventura

Un polițist din orașul rural Green Hills îi va ajuta pe Sonic să scape de guvernul care încearcă să-l captureze.
1 269 Read More
The New Mutants

The New Mutants

Filme / 2019 / Actiune / Horror / SF

Cinci mutanți tineri, descoperind doar abilitățile lor în timp ce au fost ținute într-o unitate secretă împotriva voinței lor, se luptă pentru a scăpa de păcatele lor trecute și pentru a se salva.
1 237 Read More
Zombieland: Double Tap

Zombieland: Double Tap

Filme / 2019 / Actiune / Comedie / Horror

Columbus, Tallahasse, Wichita și Little Rock se îndreaptă spre inima Americii, în timp ce se confruntă cu zombi evoluați, supraviețuitori și cu durerile în creștere ale familiei provocatoare.
1 215 Read More
Uri: The Surgical Strike – Uri: Atacul asupra bazei

Uri: The Surgical Strike – Uri: Atacul asupra bazei

Filme / 2019 / Actiune / Drama / Razboi
Forțele speciale din armata indiană efectuează o operațiune secretă care răzbate uciderea bărbaților din armată în baza lor de către un grup terorist
2 374 Read More
Downrange – Ținta ești tu!

Downrange – Ținta ești tu!

Filme / Actiune / Horror

În regia lui Ryûhei Kitamura, Downrange este povestea unui grup de tineri care sunt prinși în mijlocul unui drum montan, `devenind ținta unui lunetist enigmatic.
2 202 Read More
Message Man – Mesagerul

Message Man – Mesagerul

Filme / Actiune / Crima / Thriller
Scris și regizat de Corey Pearson, Message Man este povestea unui fost criminal retras din activitate, Ryan Teller (Paul O’Brien), care un trecut întunecat și cu moralul căzut la pământ. Asa că se decide să trăiască o viață singuratică pe barca sa, Ryan formează o prietenie interesantă cu un tânăr adolescent Doni (Aji Santosa) și cu familia sa. Când băiatul este aproape ucis, Ryan se decide să facă singur dreptate pornind un adevărat război cu mafia locală.

1 1 207 Read More
Triple Frontier - Tripla frontieră

Triple Frontier - Tripla frontieră

Filme / 2019 / Netflix / Actiune / Aventura / Crima
Câțiva foști soldați care au probleme cu banii se reunesc pentru a pune la cale un jaf cu miză mare: furtul a 75 de milioane de dolari de la un baron al drogurilor.
2 649 Read More
X-MEN: Dark Phoenix

X-MEN: Dark Phoenix

Filme / 2019 / Actiune / Aventura / SF
Jean Gray începe să dezvolte puteri incredibile care o corupă și o transformă într-un Phoenix întunecat. Acum X-Men va trebui să decidă dacă viața unui membru al echipei merită mai mult decât toți oamenii care trăiesc în lume.
2 332 Read More
Star Wars: Episode IX - Star Wars Episodul 9

Star Wars: Episode IX - Star Wars Episodul 9

Filme / 2019 / Actiune / Aventura / Fantastic
Ultimul capitol al saga de la o galaxie departe, departe.
1 366 Read More
Spider-Man: Far From Home - Spider-Man: departe de casă

Spider-Man: Far From Home - Spider-Man: departe de casă

Filme / 2019 / Actiune / Aventura / Comedie
Peter Parker și prietenii săi pleacă în vacanță de vară în Europa, unde Peter se află în încercarea de a-și salva prietenii împotriva unui personaj numit Mysterio.
2 525 Read More
Terminator 6: Dark Fate

Terminator 6: Dark Fate

Filme / 2019 / Actiune / Aventura / SF
Terminator: Dark Fate
1 683 Read More
Total Dhamaal

Total Dhamaal

Filme / 2019 / Actiune / Aventura / Comedie
Un grup de oameni învață despre o comoară ascunsă și apoi se îndreaptă să o găsească și să o revendice.
1 231 Read More
Godzilla: King of the Monsters - Godzilla: Regele Monștrilor

Godzilla: King of the Monsters - Godzilla: Regele Monștrilor

Filme / 2019 / Actiune / Aventura / SF
Agenția cripto-zoologică Monarch se confruntă cu o baterie de monștri de dimensiuni divine, inclusiv cu Godzilla, care se ciocnește cu Mothra, Rodan și nemesisul său final, regele Ghidorah cu trei capete.
0 213 Read More
Marighella

Marighella

Filme / 2019 / Actiune / Drama / Thriller
Marighella este un film biografic despre Carlos Marighella, un scriitor marxist brazilian, politician și luptător de gherilă care a trăit în secolul al XX-lea și a fost ucis de brazilieni ... Vezi ansamblul rezumat »
2 253 Read More
The Drug King - Regele Drogurilor

The Drug King - Regele Drogurilor

Filme / Netflix / Actiune / Crima / Drama
Acțiunea are loc în anul 1970, pe când Coreea de Sud traversa o perioadă de instabilitate și incertitudini. Lee Do-Sam a fost un infractor mărunt care se ocupa cu furtul de bijuterii, si de curând s-a implicat și în traficul cu droguri. Datorită inteligenței și numeroaselor sale abilități acesta reușește să înceapă o afacere înfloritoare cu drogurile. Kim Jung-Ah, un om de afaceri se alătură lui Lee Do-Sam si împreună reușesc să domine piața coreeană și japoneză. Dar, pe măsură cei doi reușesc să cucerească industria drogurilor, un procuror din Coreea de Sud începe să îl investigheze pe Lee Do-Sam.
2 219 Read More
Soul Hunters - Vânătorii de suflete

Soul Hunters - Vânătorii de suflete

Filme / 2019 / Actiune / Thriller
Marcus a fost un agent în forțele speciale operative până în momentul când a încurcat locația la care trebuia să ajungă pentru dezamorsarea unei bombe. Explozia rezultată din această greșeală a dus la sute de morți, inclusiv familia partenerului său, Eli. Cum era de așteptat, Eli încă îi mai poarte pică și-i impută toată vina acelui eveniment nefast. Agentul Marcus se întoarce la un demon care îi oferă un loc de muncă ca vânător de suflete. Marcus colectează sufletele pentru lumea din adâncuri, recuperând-le și îndreptându-le către servitorul său, Raquel. Dar, trecutul se întoarce asupra-i, tocmai când frumoasa Kristen intră în viața lui și astfel se nimerește prins într-o bătălie între Rai și Iad. Va putea Marcus să salveze omenirea și, eventual, chiar să-și răscumpere sufletul?

2 206 Read More
Trading Paint – Schimb de vopsea

Trading Paint – Schimb de vopsea

Filme / 2019 / Actiune / Drama
Sam (John Travolta), un șofer cu experiență de curse, se întoarce pe pistă când fiul său se alătură unei echipe concurente. În timpul filmului, vor trebui să rezolve problemele familiale, competitivitatea și conflictele profesionale care le-au determinat să se despartă.

0 393 Read More
Mad Max: Fury Road – Drumul furiei

Mad Max: Fury Road – Drumul furiei

Filme / Actiune / Aventura / SF
Într-o pustie post-apocaliptică, o femeie se revoltă împotriva unui conducător tiranic în căutarea patriei ei, cu ajutorul unui grup de prizonieri feminini, un închinător psihotic și un călugăr numit Max.
0 554 Read More
The Revenant: Legenda lui Hugh Glass

The Revenant: Legenda lui Hugh Glass

Filme / Actiune / Aventura
The Revenant este povestea adevărată din anii 1823 Hugh Glass (Leonardo DiCaprio), care va trece printr-o încercare grea a vieții, când grav rănit și abandonat de colegi va fi atacat de un urs. Sansa face să scape cu viaţă, iar Hug Glass va pregătii un plan de răzbunare împotriva celor care l-au părăsit.
0 527 Read More
T-34: Tancul

T-34: Tancul

Filme / Actiune / Razboi
În 1944, un grup curajos de soldați ruși a reușit să scape de captivitatea germană într-un tanc legendar T-34, jumătate distrus. Acestea au fost vremurile de curaj de neuitat, lupte acerbe, iubire indestructibilă și minuni legende.
1 381 Read More

Popular movies