Extract – Gustul fructului oprit

Extract – Gustul fructului oprit

Filme / Comedie / Crima / Dragoste / Romantic

Joel Reynolds (Jason Bateman), proprietar al unei mici întreprinderi de condimente culinare, primește o ofertă destul de atractivă pentru a vinde. Dar totuși ceea mai mare atenție a lui este faptul că soția sa Suzie (Kristen Wiig) a pierdut tot interesul romantic în el, ea având o relație amoroasă cu un gigolo.
2 366 Read More
What Men Want - Ceea ce doresc bărbații

What Men Want - Ceea ce doresc bărbații

Filme / 2019 / Comedie / Dragoste / Fantastic / Romantic
Ali Davis este un agent sportiv de succes, care este în mod constant exclusă de către colegii ei bărbați. Atunci când Ali primește o promovare bine meritată, ea se întreabă ce altceva trebuie să facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților. Cu toate astea, ajunge să obțină un avantaj neașteptat asupra: începe să le audă gândurile. Cu noua ei putere, Ali se străduiește să-și depășească colegii în timp ce concurează pentru a semna un contract cu următorul superstar al baschetului, însă provocările pe care trebuie să le parcurgă îi vor testa relația cu cei mai buni prieteni și cu un potențial nou interes amoros.
6 854 Read More
After - După ce te-am întâlnit

After - După ce te-am întâlnit

Filme / 2019 / Dragoste / Drama / Romantic

Bazat pe un roman semnat de Anna Todd, "După ce te-am întâlnit" spune povestea unei tinere care se indrăgostește de un băiat cu un secret întunecat, cei doi intrând într-o relație turbulentă.
2 530 Read More
Oh, Ramona!

Oh, Ramona!

Filme / 2019 / Comedie / Dragoste / Romantic
Oh, Ramona! urmărește transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere. Oh, Ramona! este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu „Suge-o, Ramona!”.
2 479 Read More
Douches froides – Dus rece

Douches froides – Dus rece

Filme / Comedie / Dragoste / Drama
Regizat de Antony Cordier, filmul francez Douches froides (Duş rece) prezintă analiza problemelor sexuale a unei tinere adolescente. Totul ar fi bine dacă familia acesteia nu ar avea probleme financiare foarte grele.

2 243 Read More
Alita: Battle Angel - Îngerul războinic

Alita: Battle Angel - Îngerul războinic

Filme / 2019 / Actiune / Aventura / Dragoste
De la producătorii vizionari James Cameron („Avatar”) și Robert Rodriguez („Sin City”), vine Alita: Îngerul războinic, o aventură epică a speranței și a încrederii în forțele proprii.

Când Alita (Rosa Salazar) se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște, ea este luată de Ido (Christoph Waltz), un medic binevoitor care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar. În timp ce Alita învață să-și trăiască noua viață pe străzile rău famate ale orașului Iron, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios, în timp ce noul ei prieten Hugo (Keean Johnson) o ajută să-și recapete memoria.

Dar atunci când forțele mortale și corupte care conduc orașul vin după Alita, ea descoperă un indiciu din trecutul ei – că are abilități unice de luptă încât nimic nu o va putea opri. Dacă ar putea stăpâni aceste abilități, ar putea fi salvarea prietenilor, a familiei și lumii în care a crescut.
3 1 235 Read More
Running for Grace – Alergând pentru Grace

Running for Grace – Alergând pentru Grace

Filme / Aventura / Dragoste / Drama / Romantic

Scris și regizat de David L. Cunningham, in Running for Grace povestea se petrece în Hawaii anul 1920, când un tânăr depășește limitele rasei și clasei pentru a căuta o iubire imposibilă.
2 202 Read More
The Aftermath

The Aftermath

Filme / 2019 / Dragoste / Drama / Razboi / Romantic

După încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial, un colonel britanic și soția lui sunt repartizați să locuiască în Hamburg ca parte a planului de reconstrucție, însă între ei și foștii proprietari ai casei în care se mută apar tensiuni periculoase.
2 245 Read More
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald – Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald – Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald

Filme / Aventura / Dragoste
Grindelwald a scăpat și a început să adune adepți, dintre care majoritatea nu bănuiesc adevăratele lor intenții: de a ridica vrăjitorii de pradă pentru a domni peste toate creaturile non-magice. Într-un efort de a contracara planurile lui Grindelwald, Albus Dumbledore își recrutează vechiul student, Newt Scamander, care este de acord să-i ofere ajutorul, fără să știe pericolele pe care le așteaptă. Linile sunt marcate în timp ce dragostea și loialitatea sunt testate, chiar și printre cei mai apropiați prieteni și familii, într-o lume magică care este tot mai des divizată.
2 242 Read More
How to Get Over a Breakup – Viața imită blogul

How to Get Over a Breakup – Viața imită blogul

Filme / Netflix / Comedie / Dragoste
Atunci când se desparte de prietenul ei, care au avut împreună o relație de 6 ani, María Fe își plânge de mila cu inima ruptă în două spartă și care se pare ca nu se va mai găsii nici un bărbat să-i ia locul. După mai multe nopți de lacrimi și foarte mult alcool și încurajată de prietenii ei, ea decide să lase dragostea deoparte și să-și înece amarul în singura modalitate în care știe cum să o facă: scris. Rezultatul este un blog în care râde de nenorocirile de singurătate și relații și va avea un succes neașteptat. Dar când fantoma celui dintâi reapare în viața sa, poate María Fe să-și urmeze propriul sfat?
2 316 Read More
The Holiday Calendar – Calendarul de Crăciun

The Holiday Calendar – Calendarul de Crăciun

Filme / Comedie / Dragoste / Romantic

O fotografă talentată cu un job care nu este chiar pe placul ei, moștenește un calendar antic de sărbători, al cărui conținut pare să prezică viitorul. Acest calendar magic o va conduce spre o iubire neașteptată.
1 1 412 Read More
Love on the Slopes

Love on the Slopes

Filme / Comedie / Dragoste / Romantic

Tânăra Alex (Katrina Bowden) este un scriitor de succes pentru o revistă importantă din New York, este nevoită să plece într-o de călătorie la munte unde încearcă să facă sporturi extreme pentru a scrie un articol în revistă, cu ajutorul unui fotograf, un tânăr entuziast extrem de sportiv care crede că această fată de oraș ar trebui să se întoarcă la New York. Dar când Alex oferă să-l ajute pe Cole cu festivalul său local de artă, el obligă în mod necondiționat să fie ghidul său în timp ce se confruntă cu temerile sale de a face un sport extrem.
2 223 Read More
Love Per Square Foot

Love Per Square Foot

Filme / Comedie / Dragoste / Romantic

Acțiunea are loc în Mumbai, doi tineri visează să dețină o casă de 550 de metri pătrați, dar nu știu cum să o cumpere. Sanjay Chaturvedi (Vicky Kaushal) și Karina D’Souza (Angira Dhar) reprezintă faimosul spirit din Mumbai. De ani de zile, ei au sperat că dorința lor de a avea o plăcuță permanentă în afara casei lor.
2 263 Read More
Love, Simon – Cu drag, Simon

Love, Simon – Cu drag, Simon

Filme / Comedie / Dragoste / Drama / Romantic

Simon Spier (Nick Robinson) este un tânăr adolescent în vârstă de 16 ani care nu îndrăznește să-și dezvăluie homosexualitatea, deoarece preferă să aștepte balul liceului care este sărbătorită la sfârșitul anului. Dar într-o zi, unul dintre e-mailurile lui este spart și intră în posesia unor lucruri neștiute de nimeni, iar totul devine extrem de complicat pentru Simon.
2 175 Read More
Overboard – Amnezie cu surprize

Overboard – Amnezie cu surprize

Filme / Comedie / Dragoste / Romantic
În regia lui Rob Greenberg, filmul Overboard (Amnezie cu surprize) îl are în centrul acțiunii pe Leonardo (Eugenio Derbez) un bogătaş foarte egoist lipsit de scrupule, care în timp ce se afla pe iahtul lui cade accidental peste bord iar din cauza asta va suferii o amnezie. Acest accident vine ca o binecuvântare pentru Kate (Anna Faris) care a lucrat pentru Leonardo și va profita de această situație răzbunându-se cum știe ea mai bine.
4 197 21 333 Read More
Destination Wedding – Destinația, nuntă

Destination Wedding – Destinația, nuntă

Filme / Comedie / Dragoste / Drama / Romantic
Lindsay (Winona Ryder) și Frank (Keanu Reeves) sunt doi oaspeți nefericiți și neprietenoși invitați la o nuntă care împărtășește aceleași nenorociri. Obosit de toată lumea din jurul lor, ambii vor începe să simtă ceva unul pentru celălalt.
2 395 Read More
Little Italy – Mica Italie

Little Italy – Mica Italie

Filme / Comedie / Dragoste / Romantic
Campo și Angioli sunt moștenitorii a două pizzerii din cartierul Mica Italie, Manhattan, astfel încât ura lor este justificată și transmisă din generație în generație datorită concurenței foarte mari. Dar ca în orice poveste inspirată de Romeo și Julieta care se laudă, protagoniștii se vor îndrăgosti și trebuie să lupte pentru dragostea lor.
2 1 077 Read More

Popular movies