The Mustang – Mustangul

The Mustang – Mustangul

Filme / 2019 / Drama
Peste 100 de mii de mustangi sălbatici, un simbol al vestului american umblă liberi prin SUA. Suprapopularea, resursele limitate și privatizarea pământurilor publice le amenință existența și sunt pe cale de dispariție. Ca răspuns guvernul federal adună mii de mustangi pe an pentru a controla populația. Majoritatea cailor își petrec restul vieții în găzduire pe termen lung iar alții sunt eutanasiați. Câteva sute sunt trimiși în închisori pentru a fi antrenați de deținuți iar apoi vânduți la diferite licitații de cai publice.

0 190 Read More
Hovory s TGM – Capek și Masaryk

Hovory s TGM – Capek și Masaryk

Filme / Drama / Istoric
Regizat de Jakub Cervenka, acțiunea filmului Hovory s TGM are loc în toamna anului 1928, pelicula este refacerea unei conversații de 90 de minute dintre doi bărbați importanți ai țării: Tomáš Garrigue Masaryk și Karel Čapek, președintele și scriitorul, două simboluri ale primei republici cehoslovace.

1 187 Read More
Welcome to Marwen

Welcome to Marwen

Filme / Comedie / Drama
O victimă a unui atac brutal găsește un punct de atracție terapeutic unic și frumos care să-l ajute in procesul său de recuperare.
1 135 Read More
Eighth Grade – Clasa 8-a

Eighth Grade – Clasa 8-a

Filme / Comedie / Drama
O fată adolescentă introvertită încearcă să supraviețuiască în ultima săptămână din anul al optulea, dezastruos, înainte de a părăsi liceul.
1 160 Read More
A Dog's Way Home - Drumul unui câine către casă

A Dog's Way Home - Drumul unui câine către casă

Filme / 2019 / Aventura / Drama / Familie
A Dog’s Way Home este povestea emoționantă despre un câine care se aventurează într-o călătorie epică de peste 600 de kilometri pentru a se intoarce acasă, după ce a fost separată de copilul ei.
0 150 Read More
The Mule – Curierul traficantilor

The Mule – Curierul traficantilor

Filme / Crima / Drama / Thriller
Regizat de Clint Eastwood, filmul Curierul traficanților (The Mule) este povestea unui agricultor american dar și veteran de război, Earl Stone (Clint Eastwood), care este prins având asupra lui cocaină în valoare de 4 milioane de dolari, fiind cărăuș pentru un cartel din Mexic.

1 171 Read More
Capernaum – Haos și speranță

Capernaum – Haos și speranță

Filme / Drama
În regia lui Nadine Labaki, filmul Capharnaüm este povestea unui copil libanez pe nume Zain, care-şi dă părinţii în judecată pentru delictul de a-l fi adus pe lume.

2 184 Read More
Never Grow Old – Să nu îmbătrânești niciodată

Never Grow Old – Să nu îmbătrânești niciodată

Filme / 2019 / Actiune / Drama / Thriller
Orașul Garlow, California 1849, Dutch Albert (John Cusack) este un om de afaceri irlandez care împreună cu oamenii lui și preiau controlul asupra orașului pașnic. Patrick Tate (Emile Hirsch) trebuie să aleagă între banii pătați cu sânge și familia sa.

1 219 Read More
Shadow – Umbre

Shadow – Umbre

Filme / Actiune / Drama / Razboi
În regia lui Yimou Zhang, acțiunea filmul are loc în timpul antic al Regatului Chinez (220-280 d. Hr.). Povestea unui mare rege și a poporului său, care va fi expulzat din țara lui. Regele, violent și ambițios, de metode și motive misterioase; generalul său, un vizionar care dorește să câștige bătălia finală, dar trebuie să-și pregătească planurile în secret.
2 229 Read More
Instant Family – Familie de-a gata

Instant Family – Familie de-a gata

Filme / Comedie / Drama


Scris și regizat de Sean Anders, Instant Family (Familie de-a gata) îi prezintă pe Pete (Mark Wahlberg) și iubita lui Ellie (Rose Byrne) care se decid împreună să-și întemeieze o familie, ajung fără să vrea în lumea adopțiilor. Din acel moment, viața lor va fi un șir neîntrerupt de eforturi comice de a învăța pe repede înainte ce înseamnă să fie părinți.
0 128 Read More
Bijoya

Bijoya

Filme / 2019 / Drama

Bijoya "este continuarea filmului" Bishorjon "premiat cu premiul național Kaushik Ganguly. Padma este căsătorită acum cu Ganesh Mondal. O situație de urgență aduce Padma și Ganesh Mondal în Kolkata, unde se întâlnește din nou pe Nasir Ali. Ce va face acum? Cum se ocupă soțul ei, Ganesh Mondal?
1 143 Read More
Aduva Gombe

Aduva Gombe

Filme / 2019 / Drama

Madhava (Sachari Vijay) și-a pierdut părinții la vârsta de un an și de atunci a trăit cu sora sa mai mare Rukmini (Sudha Belawadi), care este căsătorită cu Kishen (Anant Nag), un plantator de cafea.
0 105 Read More
Bhai - Vyakti Ki Valli

Bhai - Vyakti Ki Valli

Filme / 2019 / Drama

Biopic de comedie din Marathi, primul comedian din India, P. L. Deshpande.
1 108 Read More
Sohalla

Sohalla

Filme / 2019 / Drama

Girish, un inginer bine pregătit, este fericit căsătorit cu dragostea vieții sale, Vidya. Cuplul are și o fiică talentată. Din păcate, lucrurile nu funcționează cu adevărat între Girish și Vidya și decid să se divorțeze. După divorț, Girish se află într-o situație financiară dificilă și se apropie de Vidya pentru o afacere de teren. Ei decid să vândă terenul pentru ai ajuta pe Girish să se întoarcă pe picioare. Cu toate acestea, procedura judecătorească le obligă să rămână împreună pentru câteva zile, timp în care motivele care au condus la divorțul lor se desfășoară.
2 341 Read More
Dulla Vaily

Dulla Vaily

Filme / 2019 / Actiune / Crima / Drama

Un proprietar corupt terorizează sătenii locali, când un om decide să se ridice pentru toți.
1 129 Read More
Behind Enemy Lines – În spatele liniilor inamice

Behind Enemy Lines – În spatele liniilor inamice

Filme / Actiune / Drama / Thriller
Chris Burnett (Owen Wilson) este un pilot american al Marinei care în timpul unei misiuni este doborât pe teritoriul inamic, unde este urmărit îndeaproape de un agent al trupelor dușmane pentru a fi redus la tăcere. Însă comandantul (Gene Hackman) pilotului va face tot ce-i sta în putere pentru a-și recupera omul.

0 112 Read More
Spirits in the Dark

Spirits in the Dark

Filme / 2019 / Drama / Horror / Mister

Un văduv singuratic găsește un videoclip misterios pe computerul său care îl conduce într-un oraș abandonat, ocupat de o entitate amenințătoare
0 167 Read More
Agda Turning to Stone

Agda Turning to Stone

Filme / 2019 / Drama

O femeie se transformă în mod misterios în piatră în dormitorul închis al conacului său victorian.
1 124 Read More
Destroyer – Capcana

Destroyer – Capcana

Filme / Actiune / Crima / Drama
Erin Bell (Nicole Kidman) este o polițistă care reia legăturile cu foștii ei colegi dintr-o misiune periculoasă sub acoperire derulată cu foarte mulți ani în urmă pentru a face pace.

2 148 Read More
Mademoiselle de Joncquières 2018 film online subtitrat in romana

Mademoiselle de Joncquières 2018 film online subtitrat in romana

Filme / Drama / Romantic
Mademoiselle de Joncquières 2018 subtitrat hd in romana – Doamna de La Pommeraye, o văduvă tânără înlăturată din lume, se întoarce la curtea marchizului des Arcis, un libertar notoriu. După câțiva ani de fericire neîncetată, ea descoperă că marchizul sa obosit de uniunea lor. Madly în dragoste și rănit teribil, ea decide să se răzbune pe el cu complicitatea de Mademoiselle de Joncquières și mama ei. Mademoiselle de Joncquières 2018 subtitrat hd in romana
3 395 Read More
Kursk: Ultima misiune

Kursk: Ultima misiune

Filme / Actiune / Drama / Istoric
În dimineața zilei de 12 august in anul 2000, submarinul nuclear K-141 Kursk aparținând marinei ruse, a suferit un accident teribil în timpul unor manevre periculoase declanșând două explozii foarte mari. Un dezastru tragic care este urmat apoi de o neglijență guvernamentală marcată internațională care a ținut întreaga lume în suspans. În timp ce marinarii se luptă să supraviețuiască prinși în interiorul submarinului, familiile lor se luptă disperate împotriva obstacolelor politice și a șanselor minime de salvare a acestora.
1 455 Read More
Juanita

Juanita

Filme / 2019 / Netflix / Drama
Copleșită de necazuri în viață și în dragoste, o mamă cu trei copii adulți caută speranța și vindecarea într-o călătorie neașteptată în Paper Moon, Montana.
0 145 Read More
Walk. Ride. Rodeo – Plimbare Calarie Rodeo

Walk. Ride. Rodeo – Plimbare Calarie Rodeo

Filme / 2019 / Netflix / Drama
În regia lui Conor Allyn, filmul Walk Ride Rodeo este povestea tragică a unei tinere paralizată în urma unui accident petrecut în timpul antrenamentelor, o campioană de curse rodeo cu obstacole, înzestrată cu un caracter puternic este hotărâtă să ajungă să poată călării din nou.
0 367 Read More
The Victorians - Victorienii

The Victorians - Victorienii

Filme / 2019 / Drama
Turiștii neabordați preiau cafenelele și barurile din Amsterdam, în timp ce așteaptă un ansamblu de răzvrătiri regale rupte.
2 190 Read More
Where Demons Hide - Unde demonii se ascund

Where Demons Hide - Unde demonii se ascund

Filme / 2019 / Drama / Thriller
Viața unui tânăr psihiatru cu o condiție medicală limitată se schimbă atunci când întâlnește o fată care înseamnă mai mult pentru el decât pastilele. Acest lucru creează un lanț de evenimente dezlănțuite, alimentate de răzbunare și manipulare, pentru a dobândi dreptate.
1 198 Read More
Unleashed – Dresat pentru a ucide

Unleashed – Dresat pentru a ucide

Filme / Actiune / Crima / Drama
Danny the Dog (Jet Li) este un sclav care și-a trăit întreaga lui viață fără nici un fel de educație normală sau umană, având mentalitatea și personalitatea unui copil sălbatic, el a fost dresat să lupte și să ucidă la ordinul stăpânului.

1 231 Read More
Alone/Together

Alone/Together

Filme / 2019 / Drama / Romantic

După întâlnirea din nou la ceremonia de decernare a premiilor, un fost cuplu descoperă că au încă o legătură.
2 224 Read More
Ford v. Ferrari

Ford v. Ferrari

Filme / 2019 / Actiune / Drama

Povestea adevărată a luptei dintre Ford și Ferrari pentru a câștiga Le Mans în 1966.
1 274 Read More
Brightburn

Brightburn

Filme / 2019 / Drama / Horror / SF

Ce se întâmplă dacă un copil dintr-o altă lume s-a prăbușit pe Pământ, dar în loc să devină un erou pentru omenire, sa dovedit a fi ceva mult mai sinistru?
1 376 Read More
The Goldfinch

The Goldfinch

Filme / 2019 / Drama

Un băiat din New York este preluat de o familie bogată din Estul Upper Side, după ce mama sa este ucisă într-un bombardament la Muzeul Metropolitan de Artă.
2 227 Read More
Breakthrough

Breakthrough

Filme / 2019 / Drama

Când avea 14 ani, Smith sa înecat în Lacul Sainte Louis și a murit aproape o oră. Potrivit rapoartelor de la acea dată, CPR a fost efectuat în 27 de minute fără rezultate. Apoi, mama tineretului, Joyce Smith, a intrat în cameră, rugându-se cu voce tare. Dintr-o dată, a fost un puls, iar Smith a venit.
2 214 Read More
Ad Astra

Ad Astra

Filme / 2019 / Aventura / Drama / Mister

Astronautul Roy McBride se deplasează la marginea exterioară a sistemului solar pentru a-și găsi tatăl dispărut și pentru a descoperi un mister care amenință supraviețuirea planetei noastre.
1 313 Read More
Little Women

Little Women

Filme / 2019 / Drama

Patru surori ajung în America în urma războiului civil.
2 196 Read More

Popular movies