Mary Poppins: Revine

Mary Poppins: Revine

Filme / Comedie / Familie / Fantastic
Jane şi Michael Banks sunt acum oameni maturi acum, împreună au întemeiat o familie şi având trei copii. O tragedie în familia lor îi va face să apeleze la ajutorul Dădacei, iar aceasta încearcă să readucă, precum în trecut, bucuria în sufletele membrilor familiei Banks.

1 149 Read More
Between Worlds – Intre lumi

Between Worlds – Intre lumi

Filme / Fantastic / Thriller
Joe (Cage) este un șofer de camion, care este traumatizat de amintirile soției și fiicei sale decedate. Dar atunci când o întâlnește pe Julie, o femeie cu un dar esoteric care încearcă să-l ajute pe Joe să găsească sufletul pierdut al fiicei sale, totul se complică atunci când apare spiritul soției sale.
2 2 380 Read More
Star Wars: Episode IX - Star Wars Episodul 9

Star Wars: Episode IX - Star Wars Episodul 9

Filme / 2019 / Actiune / Aventura / Fantastic
Ultimul capitol al saga de la o galaxie departe, departe.
1 366 Read More
Yesterday - Ieri

Yesterday - Ieri

Filme / 2019 / Comedie / Drama / Fantastic
Un muzician care se confruntă își dă seama că este singura persoană de pe Pământ care își poate aminti The Beatles.
2 158 Read More
Isn't It Romantic - Cât romantism!

Isn't It Romantic - Cât romantism!

Filme / 2019 / Comedie / Fantastic / Romantic
O femeie tânără dezamăgită de iubire în mod misterios se găsește prinsă într-o comedie romantică.
2 314 Read More
Rocketman - Omul Racheta

Rocketman - Omul Racheta

Filme / 2019 / Drama / Fantastic
O fantezie muzicală despre povestea umană necenzurată din anii trecuți ai lui Elton John.
2 207 Read More
The Isle – Insula

The Isle – Insula

Filme / 2019 / Fantastic / Horror / Istoric
The Isle este scris și regizat de Matthew Butler-Har, povestea are loc în anul 1846 când trei negustori în timp ce navigau pe mare iar asupra lor se abate o furtună puternică distrugându-le vasul iar cei trei au naufragiat intr-o barcă mai multe zile în neștire pe mare până într-o zi când au dat peste o mică insulă ascunsă în ceață. Singurii locuitori ai insulei sunt un bătrân, un fermier, nepoata și o femeie tânără nebună. Nici unul dintre aceștia nu sunt foarte primitori și mai ales dispuși să ajute naufragiații să se întoarcă acasă.
Printr-o investigație, ei descoperă că în fiecare an, la aceeași dată, se va produce o tragedie pe mare și toți tinerii insulei vor pieri deoarece o sirena fantomă își vrea tributul.
2 511 Read More
Siempre bruja ( Always a Witch ) – Vesnic vrajitoare

Siempre bruja ( Always a Witch ) – Vesnic vrajitoare

Filme / 2019 / Netflix / Drama / Fantastic / Seriale


O vrăjitoare călătorește în timp pentru a scăpa de o condamnare la moarte prin arderea acesteia pe rug, și trebuie să se adapteze vieții moderne din Cartagena, un oraș spaniol situat la Marea Mediterană.
2 2 037 Read More
Rusalka: Ozero myortvykh – Sirena: lacul mortii

Rusalka: Ozero myortvykh – Sirena: lacul mortii

Filme / Fantastic / Horror / Romantic


O sirena rea se îndrăgostește de logodnicul lui Marina și intenționează să o țină departe de ea încercând să îl acapareze în Regatul morții sub apă. Sirena este o femeie tânără care sa înecat în urmă cu câteva secole. Marina are doar o săptămână să-și depășească teama de apă întunecată, să rămână umană în lupta morală cu monștrii.

2 400 Read More
Gulliver’s Travels – Călătoriile lui Gulliver

Gulliver’s Travels – Călătoriile lui Gulliver

Filme / Aventura / Comedie / Fantastic


Lemuel Gulliver (Jack Black) este un tânăr scriitor aspirant care lucrează în domeniul distribuirii ziarelor pentru o redacție foarte mare din New York, doar că el visează să scrie cărți de aventuri și călătorii. Gulliver ia decizia de a naviga spre Triunghiul Bermudelor, doar că în aventura lui soarta face ca o furtună teribilă să naufragieze o insulă pierdută, locuită de ființe minuscule, Lilliputienii. După un început foarte mic, gigantul Gulliver își câștigă încrederea și devine o sursă de inspirație pentru noii lui prieteni. Sub ordinele lor, Lilliputienii reușesc să-și învingă dușmanii de pe insula vecină. Cu toate acestea, Gulliver va trebui să-și lichideze conturile cu propriile neajunsuri pentru a-și părăsi în sfârșit lumea limitată.

2 252 Read More
The Man Who Killed Don Quixote – Omul care l-a ucis pe Don Quijote

The Man Who Killed Don Quixote – Omul care l-a ucis pe Don Quijote

Filme / Aventura / Comedie / Fantastic / SF
Toby (Adam Driver) în viața reală este un om de afaceri foarte cinic, se implică în delirările bizar ale unui aventurier spaniol, care se crede Don Quixote (Jonathan Pryce). De-a lungul aventurilor lui comice, Toby este sortit să facă față repercusiunilor tragice ale filmului pe care la împușcat când era un idealist, un film care a schimbat visele și speranțele unui mic oraș spaniol pentru totdeauna.
1 322 Read More
The Endless – Infinitul

The Endless – Infinitul

Filme / Fantastic / Horror / SF

Cu ani în urmă, frații Justin și Aaron au reușit să scape din secta în care au crescut. Acum ce doi locuiesc într-un apartament din Los Angeles, dar până când într-o zi primesc o casetă video a acelei secte, iar Aaron are îndoieli dacă ar trebui să se întoarcă în tabăra de la care au fugit deoarece cultul când se confruntă cu fenomene inexplicabile.

2 281 Read More
Little

Little

Filme / 2019 / Comedie / Fantastic
Little este povestea lui Jordan, o femeie care se transformă în versiunea ei mai tânără când stresul vieții de adult devine insuportabil.
1 335 Read More
What Men Want - Ceea ce doresc bărbații

What Men Want - Ceea ce doresc bărbații

Filme / 2019 / Comedie / Dragoste / Fantastic / Romantic
Ali Davis este un agent sportiv de succes, care este în mod constant exclusă de către colegii ei bărbați. Atunci când Ali primește o promovare bine meritată, ea se întreabă ce altceva trebuie să facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților. Cu toate astea, ajunge să obțină un avantaj neașteptat asupra: începe să le audă gândurile. Cu noua ei putere, Ali se străduiește să-și depășească colegii în timp ce concurează pentru a semna un contract cu următorul superstar al baschetului, însă provocările pe care trebuie să le parcurgă îi vor testa relația cu cei mai buni prieteni și cu un potențial nou interes amoros.
6 853 Read More
Wonder Park

Wonder Park

Filme / 2019 / Animatie / Aventura / Comedie / Familie / Fantastic

Povestea unui minunat parc de distracţii în care imaginaţia deosebit de creativă a tinerei June prinde viaţă.
2 406 Read More
The Kid Who Would Be King - Copilul care ar putea fi rege

The Kid Who Would Be King - Copilul care ar putea fi rege

Filme / 2019 / Aventura / Fantastic

O gaşcă de puşti pornesc într-o misiune de proporţii epice la capătul căreia speră să contracareze o ameninţare... medievală.
2 515 Read More
Dumbo

Dumbo

Filme / 2019 / Familie / Fantastic

Un remake al filmului animat cu același nume din 1941 și bazat pe celebra carte a scriitorilor Helen Aberson și Harold Pearl, filmul urmărește aventurile extraordinare ale lui Dumbo, un elefant neobișnuit.

Holt Farrier, un veteran de război și fost star al circului, își găsește viața întoarsă cu susul în jos atunci când se întoarce din război. Proprietarul circului, Max Medici, îl invită pe Holt și pe copiii săi, Milly și Joe, să aibă grijă de un elefant nou-născut ale cărui urechi supradimensionate îl fac obiectul ridiculizării într-un circ deja zbuciumat. Dar când ei descoperă că Dumbo poate zbura, circul are parte de o revenire incredibilă, atrăgând persuasivul antreprenor V.A. Vandevere, care recrutează elefantul special pentru cel mai nou spectacol de divertisment, „Dreamland”. Dumbo atinge noi culmi alături de fermecătoarea și spectaculoasa artistă, Colette Marchant, până când Holt află că sub poleiala sa strălucitoare, „Dreamland” este plin de secrete întunecate.
2 397 Read More
The Lego Movie 2: The Second Part

The Lego Movie 2: The Second Part

Filme / 2019 / Actiune / Animatie / Aventura / Comedie / Familie / Fantastic / Muzical

Au trecut 5 ani deja de când lucrurile rămăseseră în bună ordine, iar cetăţenii întâmpină acum o nouă ameninţare: Lego Duplo, invadatorii din spaţiul cosmic, dezmembrează totul în calea lor mai repede decât s-ar putea reconstrui.
2 397 Read More
Avengers: Endgame - Răzbunătorii: Sfarsitul jocului

Avengers: Endgame - Răzbunătorii: Sfarsitul jocului

Filme / 2019 / Actiune / Aventura / Fantastic / SF
După evenimentele devastatoare din Războiul Infinitului , universul se află în ruine datorită acțiunilor lui Thanos, după înfrângere lucrurile nu arată bine pentru Răzbunători. În timp ce Iron Man (Robert Downey Jr.) se rătăcește singur cu Nebula (Karen Gillan) într-o navă departe de planeta Pământ, grupul condus de Captain America (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson), Hulk (Mark Ruffalo) și Thor (Chris Hemsworth) trebuie să încerce să inverseze efectele catastrofei provocate de Thanos. Răzbunătorii trebuie să se întâlnească încă o dată pentru a renunța la acțiunile lor și pentru a restabili ordinea în univers odată pentru totdeauna. De data aceasta, vor avea aliați precum Hawkeye (Jeremy Renner) și căpitanul Marvel (Brie Larson), pe lângă Ant-Man (Paul Rudd), care ar fi putut fi prinși în Regatul Quantum. Împreună, se vor pregăti pentru bătălia finală, indiferent de consecințele acestora.

1 2 089 Read More
Captain Marvel

Captain Marvel

Filme / 2019 / Actiune / Aventura / Fantastic / SF
Primul film Marvel cu o supereroină în centrul atenției ne-o arată pe Carol Danvers, o pământeancă ce preia structura genetică a iubitului ei Captain Mar-vell în urma unui accident distrugător. Colaboratoare a Răzbunătorilor și a Gardienilor galaxiei în cărțile de benzi desenate, Carol Danvers va fi în stare să-l urmărească până la capătul Universului pe Yon-Rogg, comandantul Kree, cel care a provocat accidentul.
2 431 Read More
Hellboy

Hellboy

Filme / 2019 / Actiune / Aventura / Fantastic / SF

În încercarea sa de a li se împotrivi unor vrăjitoare medievale lipsite de scrupule și dispuse să folosească farmece vechi de mii de ani pentru a-și atinge scopul final de a distruge întreaga omenire, Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă mult prea periculoasă și sângeroasă, care nu numai că riscă să genereze o mulțime de victime colaterale, dar poate să provoace chiar și sfârșitul lumii – un deznodământ pe care Hellboy încearcă să îl evite cu orice preț.
2 510 Read More
How to Train Your Dragon: The Hidden World - Cum să-ți dresezi dragonul 3

How to Train Your Dragon: The Hidden World - Cum să-ți dresezi dragonul 3

Filme / Actiune / Animatie / Aventura / Comedie / Familie / Fantastic
DreamWorks Animation prezintă o poveste despre maturizare, despre găsirea curajului de a înfrunta necunoscutul, și despre cum nimic nu te poate pregăti pentru momentul în care trebuie să renunți la cineva drag.
Ceea ce a început ca o prietenie neașteptată dintre un adolescent viking și un neînfricat dragon Furia Nopții a devenit, deja, o aventură de-o viață. Bine ați venit la cel mai uimitor capitol al uneia din cele mai îndrăgite francize din istoria filmului - Cum să-ți dresezi dragonul 3!
1 373 Read More
Shazam!

Shazam!

Filme / 2019 / Actiune / Fantastic / SF

Shazam! Film Online Subtitrat
2 343 Read More
Charming – Prinţul fermecător

Charming – Prinţul fermecător

Filme / Animatie / Aventura / Comedie / Fantastic

Charming – Prinţul fermecător - Înzestrat cu un farmec greu de rezistat care reușește să cucerească inima fiecărei fete din Regat, Prințul Fermecător ne prezintă povestea Prințului Philippe seducătorul și dorința acestuia de a-și găsi fata visurilor sale sperând într-o dragostea adevărată.
Prințului Philippe pornește într-o aventură plină de peripeții alături de un slujitor pe nume “Lenny” și care se dorește a fi în realitate o fată deghizată sub numele de Lenore, singura femeie din ținut rezistență la frumusețea lui.
2 199 Read More
Suspiria – Suspine

Suspiria – Suspine

Filme / Fantastic / Horror / Mister
Suspiria – Suspine - Regizat de Luca Guadagnino, filmul Suspiria prezintă o poveste sinistră a unei școli de dans prestigioasă din Berlin. Susie Bannion (Dakota Johnson) sa înscris doar pentru a afla secretele întunecate și sinistre ale academiei.
2 302 Read More
The Nutcracker and the Four Realms – Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri

The Nutcracker and the Four Realms – Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri

Filme / Aventura / Drama / Fantastic


The Nutcracker and the Four Realms – Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri - Regizat de Lasse Hallström, Joe Johnston, pelicula Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri (The Nutcracker and the Four Realms) are la bază o poveste care sa petrecut în 1816 în care tânăra Clara (Mackenzie Foy), după seara de Crăciun care a fost foarte agitata pentru ea, ajunge să lupte alături de o figurină “spărgător de nuci”, în costum militar, împotriva maleficilor şobolani cu şapte capete.
1 246 Read More
The House with a Clock in Its Walls – Misterul ceasului din perete

The House with a Clock in Its Walls – Misterul ceasului din perete

Filme / Comedie / Fantastic / HorrorLewis Barnavelt (Owen Vaccaro) este un tânăr adolescent orfan care se mută în casa unchiului său. Deși la început totul pare normal, unchiul său Jonathan Barnavelt (Jack Black) și vecinul său Florence Zimmerman (Cate Blanchett) ascund multe secrete. Și asta este că nu numai oamenii sunt ciudați, dar ambii sunt magicieni. În plus, bifarea ciudată a unui ceas care străbate pereții casei îi tulbură pe copil, ceea ce duce la o investigație cu scopul de a descoperi toate misterele sale ascunse. Descoperirile sale duc la deschiderea unui portal către o altă lume plină de creaturi magice care vor cauza distrugerea noastră dacă nu o va opri în timp.
2 282 Read More
The Little Mermaid – Mica sirenă

The Little Mermaid – Mica sirenă

Filme / Aventura / Drama / FantasticÎn regia lui Blake Harris, pelicula The Little Mermaid (Mica sirenă) spune povestea a doi frați care călătoresc într-un mic orășel din Mississippi pentru a căuta o femeie despre care se spune că ar fi Mica Sirenă dupa ce au auzit ca un jurnalist și nepoata acestuia au descoperit o creatură mare și fermecătoare și sunt convinși că este o sirenă adevărată.
2 263 Read More
Journey Back to Christmas – Timpul Crăciunului

Journey Back to Christmas – Timpul Crăciunului

Filme / Craciun / Drama / Fantastic / RomanticO asistentă medicală din perioada celui de-al Doilea Război Mondial care ajunge să călătorească în viitor până în 2016 și întâlnește un bărbat care o ajută să descopere legăturile familiei și că adevăratul sens al Crăciunului.
2 227 Read More
How the Grinch Stole Christmas – Cum a furat Grinch Crăciunul

How the Grinch Stole Christmas – Cum a furat Grinch Crăciunul

Filme / Craciun / Comedie / Familie / Fantastic

How the Grinch Stole Christmas – Cum a furat Grinch Crăciunul 2000 subtitrat in romana
– Spiridușul care are inima cu două mărimi mai mică locuiește într-o peșteră cu domnul Crumpit, câinele său Max și ulei extravirgin de castor și lapte bătut pentru susținere. Enervat de festivitățile de Crăciun scăpate parcă de sub control din Whoville, spiridușul conspiră să strice sărbătoarea, dar până la urmă află că spiritul Crăciunului este mult mai adânc decât niște jucării. How the Grinch Stole Christmas – Cum a furat Grinch Crăciunul 2000 subtitrat in romana
2 336 Read More
Christmas Story – Poveste de Crăciun

Christmas Story – Poveste de Crăciun

Filme / Craciun / Drama / Familie / Fantastic

Christmas Story – Poveste de Crăciun 2007 film online subtitrat – Foarte demult, in Lapland, un baietel pe nume Nikolas isi pierde parintii intr-un accident. Localnicii decid sa aiba grija de orfan, si fiecare familie il gazduieste timp de un an. Pentru a-si arata recunostinta, Nikolas construieste jucarii pe care le ofera gazdelor in preajma Craciunului, in chip de ramas bun. La varsta de 13 ani, Nikolas ajunge in casa lui Iisakki, un tamplar morocanos, care-i interzice sa mai fabrice cadouri. Pentru a salva traditia, Nikolas va reusi sa-l induplece pe batranel si chiar sa vina cu o solutie ingenioasa care aduce bucurii copiilor la fiecare Craciun, chiar si in zilele noastre. Christmas Story – Poveste de Crăciun 2007 film online subtitrat
2 230 Read More
Fred Claus – Fratele lui Moș Crăciun

Fred Claus – Fratele lui Moș Crăciun

Filme / Craciun / Comedie / Fantastic

Fred Claus – Fratele lui Moș Crăciun 2007 online subtitrat a trăit aproape toată viața în umbra foarte mare a fratelui său. Fred a încercat, dar el nu a putut niciodată să facă față exemplului stabilit de tânărul Nicolae, care era doar un sfânt perfect, bine. Adevărat la formă, Nicholas a crescut ca model de dăruire, în timp ce Fred a devenit opusul polar: un om de repo care apoi fură ceea ce refuză. Fuziunile lui Fred l-au aterizat în închisoare. În ceea ce privește obiecțiile doamnei Claus, Nicholas este de acord să-i salveze pe fratele său mai mare într-o singură condiție: să vină la Polul Nord și să-și îndepărteze jucăriile de datorii. Problema este că Fred nu este chiar material elf și, odată cu apropierea Crăciunului, această sămânță proastă ar putea pune în pericol cea mai fericită sărbătoare a anului. Fred Claus – Fratele lui Moș Crăciun 2007 online subtitrat
2 214 Read More
Smallfoot

Smallfoot

Filme / Craciun / Animatie / Aventura / Comedie / Familie / Fantastic / Muzical
Smallfoot 2018 online subtitrat in romana – O aventură animată pentru toate vârstele, cu o muzică originală și o distribuție de toate stele, Smallfoot transformă legenda Bigfoot cu susul în jos când un tânăr luminos Yeti găsește ceva ce credea că nu există – un om. Știrile despre acest mic picior aruncă comunitatea simplă Yeti într-o turbulență asupra a ceea ce altceva ar putea fi acolo în lumea mare dincolo de satul lor cu zăpadă, într-o poveste nouă despre prietenie, curaj și bucurie de descoperire. Smallfoot 2018 online subtitrat in romana
2 221 Read More
The Christmas Chronicles – Cronicile Crăciunului

The Christmas Chronicles – Cronicile Crăciunului

Filme / Craciun / Animatie / Comedie / Familie / Fantastic
The Christmas Chronicles 2018 film online subtitrat in romana – Povestea surorii și a fratelui, Kate și Teddy Pierce, a cărei Adormire de Crăciun intenționează să-l prindă pe Moș Crăciun pe camera, se transformă într-o călătorie neașteptată pe care majoritatea copiilor nu o pot decat visa.
2 1 383 Read More
Gray Matter – Materia cenușie

Gray Matter – Materia cenușie

Filme / Fantastic

În urma unui accident un navă cade pe Pământ în ea aflându-se o creatură extraterestră, iar în curând după ce o altă ființă extraterestră răpește o tânără care va ajunge să îi ajute să vâneze creatura. Trebuie să se oprească și să o omoare înainte de a ajunge la un al doilea meteorit deja pe planeta noastră.
1 188 Read More
Ant-Man and the Wasp – Omul Furnică şi Viespea

Ant-Man and the Wasp – Omul Furnică şi Viespea

Filme / Actiune / Fantastic / SF

Scott Lang (Paul Rudd) în afară de a se ocupa de consecințele acțiunilor sale ca super-erou, Lang are îndatoriri ca tată și va încerca să-și echilibreze viața de familie și responsabilitățile sale ca Ant-Man (Omul furnică). Dar, în curând, Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) și Hank Pym (Michael Douglas) vă vor bate din nou pe ușă pentru a vă cere ajutorul. Ambii au nevoie să îndeplinească o misiune foarte urgentă: un personaj numit Phantom care a furat tehnologia secretă a lui Pym și amenință să distrugă întreaga planetă. Scott va trebui să se îmbrace cu costumul Ant Man și să învețe să lupte cu Hope, mai bine cunoscut sub numele de Wasp (Viespea).
2 663 Read More

Popular movies