Brightburn – Foc viu

Brightburn – Foc viu

Filme / 2019 / Horror / SF
Regizat de David Yarovesky, BrightBurn este un film care ne arată ce s-ar fi întâmplat dacă Superman nu ar fi fost ghidat de o inimă bună și generozitate față de rasa umană. Povestea dramatice unei familii idilice, compuse din băieţel, mama, tată, devine pe parcurs un horror în toată regula. Pentru amatorii de sperieturi, filmul este bine construit şi marchează cu bine creşterea tensiunii: ceva ameninţător pândeşte de sub casa izolată din preerie. Jump-scare-urile şi scenele de groază sunt cu adevărat.


0 108 Read More
Pet Sematary – Cimitirul animalelor

Pet Sematary – Cimitirul animalelor

Filme / 2019 / Horror / Mister / Thriller
Dr. Louis Creed (Jason Clarke) se mută cu familia sa din Boston, într-un mic orășel american din Maine, lângă noua casă de familie, vor descoperi un teren misterios ascuns într-o pădure un cimitir al animalelor, dezlănțuind o reacție în lanț destul de periculoasă care va dezlănțui un rău malefic cu consecințe oribile.

0 485 Read More
St. Agatha – Doamna iadului

St. Agatha – Doamna iadului

Filme / Horror
În anii 1950, în Georgia, o femeie însărcinată pe nume Agatha caută un refugiu într-o mănăstire.
0 336 Read More
The Russian Bride – Mireasa rusă

The Russian Bride – Mireasa rusă

Filme / 2019 / Horror / Thriller
Karl Frederick (Corbin Bernsen) este un miliardar american care decide să-și caute o femeie pe internet pentru a avea o relație împreună. Cautând o descoperă pe Nina o rusoaică trecuta prin greutățile vieții având și o fată din prima căsătorie, asa ca Karl se decide să o cheme în Statele Unite. pe parcurs Karl se dovedește a fi de fapt un psihopat care își trimite partenerele în iad.

3 338 Read More
Chickens Blood

Chickens Blood

Filme / 2019 / Horror

Luptătorul luptător și prietenii săi fac o scurtătură a evenimentului printr-un oraș corupt care se droghează și se află în mijlocul unei dispute de sânge între bandă și un clovn psihotic pe met.
1 134 Read More
Araf 2

Araf 2

Filme / 2019 / Horror

Viața lui Kübra și a lui Ahmet, care se iubesc și au o căsnicie fericită, se transformă într-un coșmar din cauza evenimentelor pe care nu le înțeleg.
1 120 Read More
DreadOut

DreadOut

Filme / 2019 / Aventura / Horror

Jessica, Beni, Dian, Alex, Erik și Linda vor să-și sporească popularitatea prin înregistrarea aventurilor lor pentru a le încărca în conturile lor de social media. Ei au ales să meargă într-un apartament abandonat renumit pentru minunatele sale. Linda reușește să-l convingă pe Kang Heri, garda de securitate, să intre în apartament. Linda și prietenii au găsit o unitate de apartament care are o linie de poliție. Încurajați de curiozitate, au frânat ușa apartamentului. Când cercetează camera, găsesc un pergament vechi, pe care numai Linda l-ar putea citi. După ce Linda citește scrierea pe pergament, dintr-o dată se deschide un portal. Din nefericire, Linda și prietenii ei au deschis ușa lumii magice și mânia creaturile supranaturale ale tutorelui portalului.
0 127 Read More
Spirits in the Dark

Spirits in the Dark

Filme / 2019 / Drama / Horror / Mister

Un văduv singuratic găsește un videoclip misterios pe computerul său care îl conduce într-un oraș abandonat, ocupat de o entitate amenințătoare
0 167 Read More
Halloween at Aunt Ethel's

Halloween at Aunt Ethel's

Filme / 2019 / Comedie / Horror

Toată lumea din oraș știe povestea mătușii vechi Ethel. Se spune că face bomboane de Halloween și plăcintă de dovleac din copiii care trăiesc sau trăiesc la ea. Acest Halloween, adolescenții din cartier vor afla adevărul.
1 116 Read More
Abduction 101

Abduction 101

Filme / 2019 / Horror

Trei femei frumoase găsesc o casă ciudată în pădure. Ei decid să se strecoare și să vadă ce se întâmplă - nu se așteaptă ca acest coșmar să înceapă.
1 142 Read More
Crocodylus

Crocodylus

Filme / 2019 / Horror
Un secret întunecat este descoperit de un fermier local. Paleontologii locali își dezvăluie rămășițele unui monstru preistoric, Crocodylus. Sigiliul tribului a fost distrus dezlănțuind teroarea asupra oamenilor din orașele locale.
2 211 Read More
The Axiom – Axioma

The Axiom – Axioma

Filme / Horror
În pădurea națională se petrec lucruri inexplicabile și multe dispariții. O tânără pe nume McKenzie (Hattie Smith) este hotarata sa elucideze misterul disparițiilor care cu ajutorul prietenilor se vor aventura în aceasta pădure. Dar pe măsură ce înaintează printre copaci, vor descoperi o altă dimensiune, unde pare să existe doar loc pentru moarte și plin de monștrii.

1 1 011 Read More
Brightburn

Brightburn

Filme / 2019 / Drama / Horror / SF

Ce se întâmplă dacă un copil dintr-o altă lume s-a prăbușit pe Pământ, dar în loc să devină un erou pentru omenire, sa dovedit a fi ceva mult mai sinistru?
1 376 Read More
Charles

Charles

Filme / 2019 / Horror

Un cuplu tânăr se mută în primul lor apartament și întâlnește o păpușă cu pistrui roșii. Curând ei descoperă că casa lor și păpușa arată o prezență malefică.
1 1 183 Read More
The New Mutants

The New Mutants

Filme / 2019 / Actiune / Horror / SF

Cinci mutanți tineri, descoperind doar abilitățile lor în timp ce au fost ținute într-o unitate secretă împotriva voinței lor, se luptă pentru a scăpa de păcatele lor trecute și pentru a se salva.
1 237 Read More
Midsommar

Midsommar

Filme / 2019 / Drama / Horror / Mister

O femeie tânără se reuneste cu prietenul ei într-o excursie de vară, unde lucrurile se grăbesc repede.
1 454 Read More
Zombieland: Double Tap

Zombieland: Double Tap

Filme / 2019 / Actiune / Comedie / Horror

Columbus, Tallahasse, Wichita și Little Rock se îndreaptă spre inima Americii, în timp ce se confruntă cu zombi evoluați, supraviețuitori și cu durerile în creștere ale familiei provocatoare.
1 215 Read More
Scary Stories to Tell in the Dark

Scary Stories to Tell in the Dark

Filme / 2019 / Horror

Un grup de copii se confruntă cu temerile lor pentru a-și salva orașul.
0 238 Read More
Ma

Ma

Filme / 2019 / Horror / Thriller

În acest nou thriller psihologic de groază de la Tate Taylor și Blumhouse, o femeie singură se împrietenește cu un grup de adolescenți și decide să-i lase să se petreacă la ea. Doar când copiii cred că norocul lor nu se poate face mai bine, lucrurile încep să se întâmple, ceea ce le face să pună la îndoială intenția gazdei lor.
2 145 Read More
Downrange – Ținta ești tu!

Downrange – Ținta ești tu!

Filme / Actiune / Horror

În regia lui Ryûhei Kitamura, Downrange este povestea unui grup de tineri care sunt prinși în mijlocul unui drum montan, `devenind ținta unui lunetist enigmatic.
2 202 Read More
Child's Play - Joc de copil

Child's Play - Joc de copil

Filme / 2019 / Horror
O mamă dă fiului său o păpușă de jucărie pentru ziua de naștere, fără să știe de natura ei mai sinistră.
0 1 347 Read More
It: Chapter Two - It Capitolul doi

It: Chapter Two - It Capitolul doi

Filme / 2019 / Horror / Thriller
Douăzeci și șapte de ani mai târziu, Clubul Losers au crescut și s-au mutat, până când un apel telefonic devastat îi aduce înapoi.
0 199 Read More
Us

Us

Filme / 2019 / Horror / Thriller
Seninitatea unei familii se transformă în haos atunci când un grup de agenți doppelgängers începe să le terorizeze.
2 188 Read More
Lords of Chaos

Lords of Chaos

Filme / 2019 / Drama / Horror
Lords of Chaos (2019) Online Subtitrat in Romana – Încercarea unui adolescent de a lansa Norvegianul Black Metal la Oslo în anii 1980 are ca rezultat un rezultat foarte violent. Lords of Chaos spune povestea adevarata a black-metalului norvegian adevarat si a celor mai cunoscuti practicieni ai acestuia – un grup de tineri cu un talent pentru publicitate, arderea bisericii si crima: MAYHEM.

1 202 Read More
Flatliners – Dincolo de moarte

Flatliners – Dincolo de moarte

Filme / Drama / Horror / SF


Într-o încercare temerară de a afla ce ne așteaptă pe toți după moarte, câțiva prieteni, colegi la Medicină, concep un plan prin intermediul căruia, unul câte unul, să-și provoace oprirea temporară a oricărei activități cerebrale, pentru a „simți” moartea înainte de a fi readuși la viață. Unii dintre ei sunt „uciși” și apoi înviați cu amintiri extrem de puternice, iar experimentul este considerat un succes. Dar, deși pare că au câștigat mai mult decât își propuseseră inițial, trecutul pur și simplu dă buzna peste ei, bântuindu-i.
1 243 Read More
The Possession of Hannah Grace – Diavolul in carne si oase

The Possession of Hannah Grace – Diavolul in carne si oase

Filme / Horror / Mister / Thriller
Megan Reed (Shay Mitchell) este o femeie tânără care începe să lucreze ca medic la medicină legală pe tură de noapte la morgă. La scurt timp după ce a intrat de servici brancardierii aduc un cadavru desfigurat, pentru a analiza cauza morții. După aducerea acestui cadavru, tânăra începe să aibe viziuni stranii și va descoperii o serie de evenimente ciudate și violente cauzate de o entitate malefică, ceea ce îl face suspect că trupul pe care la tocmai la primit este posedat de o forță demonică nemiloasă.
1 478 Read More
When a Stranger Calls – Apel misterios

When a Stranger Calls – Apel misterios

Filme / Horror / Mister


Jill Johnson (Camilla Belle), o adolescentă de liceu care în timpul liber pentru a mai câștiga niște bani se ocupă de îngrijirea unor copii, dar totul ia o întorsătură neașteptată și se transformă într-un coşmar când începe să primească apeluri misterioase pe telefonul ei. Străinul de la telefon îi cere să verifice ce fac copiii… iar când tânără se duce în mare grabă la ei în cameră descopera că sunt speriaţi de moarte.
1 389 Read More
Piercing – Strapungerea

Piercing – Strapungerea

Filme / 2019 / Horror / Mister
Un bărbat își ia rămas bun de la soția și copilul lui, mințind că trebuie să plece în afara țării cu afaceri, dar de fapt planul acestuia este să închirieze o cameră de hotel și să apeleze la serviciile unei escorte de lux pentru ași satisface fanteziile bolnave.
2 735 Read More
The Car: Road to Revenge – Mașina: Drumul spre răzbunare

The Car: Road to Revenge – Mașina: Drumul spre răzbunare

Filme / 2019 / Actiune / Horror / Thriller
Într-un oraș în care corupția și crima domină, un avocat de la periferie este ucis sălbatic și aruncat dintr-o clădire într-o mașină abandonată. În mod misterios atât procurorul, cât și vehiculul său se întorc în oraș, caută să se răzbune. Ambii se angajează într-o aventură care îi determină să caute criminali responsabili pentru uciderea lui.
2 852 Read More
The Hole in the Ground - Gaura din Pamant

The Hole in the Ground - Gaura din Pamant

Filme / 2019 / Horror
În procesul de a-și reconstrui viața după un trecut dificil, Sarah și tânărul ei fiu, Chris, se mută într-o nouă casă din mediul rural irlandez, alături de o pădure care ascunde o uriașă cavitate în pământ. O întâlnire terifinată cu un vecin misterios îi distruge sentimentul de siguranță deja fragil, aruncând-o pe Sarah într-un coșmar viu, plin de paranoia și neîncredere. Într-o seară, Chris dispare, însă atunci când reapare, pare nevătămat și neschimbat. Cu toate acestea, comportamentul său devine din ce în ce mai deranjant, determinând-o pe Sarah să se întrebe dacă băiatul care s-a întors este într-adevăr fiul ei. Femeia încearcă să descopere dacă schimbările tulburătoare ale fiului ei sunt legate de cavitatea amenințătoare ascunsă adânc în pădurea din apropierea casei lor.
1 890 Read More
The Isle – Insula

The Isle – Insula

Filme / 2019 / Fantastic / Horror / Istoric
The Isle este scris și regizat de Matthew Butler-Har, povestea are loc în anul 1846 când trei negustori în timp ce navigau pe mare iar asupra lor se abate o furtună puternică distrugându-le vasul iar cei trei au naufragiat intr-o barcă mai multe zile în neștire pe mare până într-o zi când au dat peste o mică insulă ascunsă în ceață. Singurii locuitori ai insulei sunt un bătrân, un fermier, nepoata și o femeie tânără nebună. Nici unul dintre aceștia nu sunt foarte primitori și mai ales dispuși să ajute naufragiații să se întoarcă acasă.
Printr-o investigație, ei descoperă că în fiecare an, la aceeași dată, se va produce o tragedie pe mare și toți tinerii insulei vor pieri deoarece o sirena fantomă își vrea tributul.
2 511 Read More
Overlord – Operațiunea overlord

Overlord – Operațiunea overlord

Filme / Actiune / Horror / Razboi / SF


Regizat de Julius Avery, Overlord este un film cu zombii a cărui acțiune se petrece în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Înainte de Ziua D, un grup de parașutiști americani se află în spatele liniilor inamice pentru a îndeplini o misiune crucială. Dar pe măsură ce se apropie de obiectivul lor, încep să-și dea seama că în acel sat ocupat de naziști se întâmplă ceva mai mult decât o simplă operațiune militară.
2 355 Read More
Rusalka: Ozero myortvykh – Sirena: lacul mortii

Rusalka: Ozero myortvykh – Sirena: lacul mortii

Filme / Fantastic / Horror / Romantic


O sirena rea se îndrăgostește de logodnicul lui Marina și intenționează să o țină departe de ea încercând să îl acapareze în Regatul morții sub apă. Sirena este o femeie tânără care sa înecat în urmă cu câteva secole. Marina are doar o săptămână să-și depășească teama de apă întunecată, să rămână umană în lupta morală cu monștrii.

2 400 Read More
The Golem – Monstrul

The Golem – Monstrul

Filme / 2019 / Horror / Mister


Praga secolul al XIX-lea, în timpul unei epidemii de ciumă, o femeie mistică trebuie să-și salveze comunitatea evreiască strânsă din partea invadatorilor străini, însă o entitate pe care o implică în acesta luptă pentru ai proteja este de fapt un rău mult mai mare.

2 585 Read More
The Endless – Infinitul

The Endless – Infinitul

Filme / Fantastic / Horror / SF

Cu ani în urmă, frații Justin și Aaron au reușit să scape din secta în care au crescut. Acum ce doi locuiesc într-un apartament din Los Angeles, dar până când într-o zi primesc o casetă video a acelei secte, iar Aaron are îndoieli dacă ar trebui să se întoarcă în tabăra de la care au fugit deoarece cultul când se confruntă cu fenomene inexplicabile.

2 281 Read More
The Curse of La Llorona - Blestemul femeii care plânge

The Curse of La Llorona - Blestemul femeii care plânge

Filme / 2019 / Horror / Mister / Thriller
După ce ignoră avertismentele unei mame tulburate, anchetată pentru că şi-a pus propriul copil în pericol, o asistentă socială este târâtă, împreună cu copiii ei, într-o lume supranaturală înspăimântătoare.
2 6 731 Read More
Pet Sematary

Pet Sematary

Filme / 2019 / Horror
Louis Creed, soția lui, Rachel, și cei doi copii, Gage și Ellie, se mută într-un orăsel liniștit unde sunt întâmpinați de un cimitir de animale aflat în imediata apropiere a noii lor case. După moartea tragică a pisicii familiei, care este lovită de un camion, Louis decide să îngroape animalul în misteriosul cimitir de animale. Locul acela, însă, nu este ceea ce pare, iar familia Creed va primi o lecție groaznică.
2 369 Read More
Happy Death Day 2U - Zi de naștere mortală 2

Happy Death Day 2U - Zi de naștere mortală 2

Filme / 2019 / Horror / Mister / Thriller
Jessica Rothe se întoarce în fruntea distribuției cu o nouă serie de întâmplări mortale în "Zi de naştere mortală 2", continuarea marelui succes de box-office din 2017. De data aceasta, Tree (Jesica Rothe) descoperă că e mult mai ușor să moară iar și iar, față de pericolele pe care le are de înfruntat cât timp e în viață.
1 916 Read More

Popular movies