Pet Sematary – Cimitirul animalelor

Pet Sematary – Cimitirul animalelor

Filme / 2019 / Horror / Mister / Thriller
Dr. Louis Creed (Jason Clarke) se mută cu familia sa din Boston, într-un mic orășel american din Maine, lângă noua casă de familie, vor descoperi un teren misterios ascuns într-o pădure un cimitir al animalelor, dezlănțuind o reacție în lanț destul de periculoasă care va dezlănțui un rău malefic cu consecințe oribile.

0 485 Read More
Spirits in the Dark

Spirits in the Dark

Filme / 2019 / Drama / Horror / Mister

Un văduv singuratic găsește un videoclip misterios pe computerul său care îl conduce într-un oraș abandonat, ocupat de o entitate amenințătoare
0 167 Read More
Project Gutenberg - Mo seung

Project Gutenberg - Mo seung

Filme / Actiune / Crima / Mister
Project Gutenberg 2018 online subtitrat in romana – Lee Man este extrădat în Hong Kong după ce este arestat în Thailanda. Poliția vrea mai multe informații despre un bărbat poreclit Pictorul, figura notorie din spatele unei serii de crime și furtului unor tablouri. Temându-se pentru siguranța sa, Lee refuză să vorbească. Artista Yuen Man își face apariția în peisaj, și-i plătește cauțiunea. Lee și Yuen au fost iubiți pe vremuri. Yuen a reușit în viață, dar Lee nu a reușit până când nu și-a descoperit pasiunea pentru traficul cu tablouri false. Recunoscându-i talentul, Pictorul l-a recrutat pe frustratul Lee în operațiunea sa, aceea de a falsifica una din cele mai valoroase opere de artă, bancnota de 100 de dolari… Lee știe că odată ce s-a băgat în asta, nu mai are scăpare. Project Gutenberg 2018 online subtitrat in romana
2 154 Read More
Ad Astra

Ad Astra

Filme / 2019 / Aventura / Drama / Mister

Astronautul Roy McBride se deplasează la marginea exterioară a sistemului solar pentru a-și găsi tatăl dispărut și pentru a descoperi un mister care amenință supraviețuirea planetei noastre.
1 313 Read More
Midsommar

Midsommar

Filme / 2019 / Drama / Horror / Mister

O femeie tânără se reuneste cu prietenul ei într-o excursie de vară, unde lucrurile se grăbesc repede.
1 454 Read More
The Highwaymen - Pe urmele tâlharilor

The Highwaymen - Pe urmele tâlharilor

Filme / 2019 / Netflix / Crima / Drama / Mister
O dramă polițistă cu Woody Harrelson și Kevin Costner care dă viață poveștii nespuse despre detectivii care au reușit să-i doboare pe Bonnie și Clyde.
2 7 447 Read More
The Possession of Hannah Grace – Diavolul in carne si oase

The Possession of Hannah Grace – Diavolul in carne si oase

Filme / Horror / Mister / Thriller
Megan Reed (Shay Mitchell) este o femeie tânără care începe să lucreze ca medic la medicină legală pe tură de noapte la morgă. La scurt timp după ce a intrat de servici brancardierii aduc un cadavru desfigurat, pentru a analiza cauza morții. După aducerea acestui cadavru, tânăra începe să aibe viziuni stranii și va descoperii o serie de evenimente ciudate și violente cauzate de o entitate malefică, ceea ce îl face suspect că trupul pe care la tocmai la primit este posedat de o forță demonică nemiloasă.
1 478 Read More
When a Stranger Calls – Apel misterios

When a Stranger Calls – Apel misterios

Filme / Horror / Mister


Jill Johnson (Camilla Belle), o adolescentă de liceu care în timpul liber pentru a mai câștiga niște bani se ocupă de îngrijirea unor copii, dar totul ia o întorsătură neașteptată și se transformă într-un coşmar când începe să primească apeluri misterioase pe telefonul ei. Străinul de la telefon îi cere să verifice ce fac copiii… iar când tânără se duce în mare grabă la ei în cameră descopera că sunt speriaţi de moarte.
1 389 Read More
Piercing – Strapungerea

Piercing – Strapungerea

Filme / 2019 / Horror / Mister
Un bărbat își ia rămas bun de la soția și copilul lui, mințind că trebuie să plece în afara țării cu afaceri, dar de fapt planul acestuia este să închirieze o cameră de hotel și să apeleze la serviciile unei escorte de lux pentru ași satisface fanteziile bolnave.
2 735 Read More
The Golem – Monstrul

The Golem – Monstrul

Filme / 2019 / Horror / Mister


Praga secolul al XIX-lea, în timpul unei epidemii de ciumă, o femeie mistică trebuie să-și salveze comunitatea evreiască strânsă din partea invadatorilor străini, însă o entitate pe care o implică în acesta luptă pentru ai proteja este de fapt un rău mult mai mare.

2 585 Read More
Snakes on a Plane – Avionul cu șerpi

Snakes on a Plane – Avionul cu șerpi

Filme / Actiune / Mister

Agentul FBI (Samuel L. Jackson) care trebuie să aibă grijă de un martor foarte important, care dă peste o grămadă de problemele în protejarea martorului iar gravitatea situației se schimbă în momentul când în avionul lor sunt lăsați liberi sute de șerpi mortali…

2 278 Read More
The Curse of La Llorona - Blestemul femeii care plânge

The Curse of La Llorona - Blestemul femeii care plânge

Filme / 2019 / Horror / Mister / Thriller
După ce ignoră avertismentele unei mame tulburate, anchetată pentru că şi-a pus propriul copil în pericol, o asistentă socială este târâtă, împreună cu copiii ei, într-o lume supranaturală înspăimântătoare.
2 6 731 Read More
Happy Death Day 2U - Zi de naștere mortală 2

Happy Death Day 2U - Zi de naștere mortală 2

Filme / 2019 / Horror / Mister / Thriller
Jessica Rothe se întoarce în fruntea distribuției cu o nouă serie de întâmplări mortale în "Zi de naştere mortală 2", continuarea marelui succes de box-office din 2017. De data aceasta, Tree (Jesica Rothe) descoperă că e mult mai ușor să moară iar și iar, față de pericolele pe care le are de înfruntat cât timp e în viață.
1 916 Read More
Velvet Buzzsaw – Arta omului mort

Velvet Buzzsaw – Arta omului mort

Filme / 2019 / Horror / Mister

Scris și regizat de Dan Gilroy, Velvet Buzzsaw este povestea unui pictor care moare și lasă în urmă tablouri cu o valoare inestimabilă, dar în lumea artelor fericirea se transformă rapid în teroare. Dorința lui înainte să moară ca lucariile lui să fie distruse deoarece par a fi bântuite de spiritul mânios al acestuia.
2 373 Read More
Suspiria – Suspine

Suspiria – Suspine

Filme / Fantastic / Horror / Mister
Suspiria – Suspine - Regizat de Luca Guadagnino, filmul Suspiria prezintă o poveste sinistră a unei școli de dans prestigioasă din Berlin. Susie Bannion (Dakota Johnson) sa înscris doar pentru a afla secretele întunecate și sinistre ale academiei.
2 302 Read More
Todos lo saben – Toată lumea știe

Todos lo saben – Toată lumea știe

Filme / 2019 / Drama / Mister

Pelicula Todos lo saben prezintă povestea unei femei (Penelope Cruz), care se întoarce din capitala Argentinei în satul său de baștină din Spania, împreună cu soţul ei, pentru o sărbătoare importantă, dar că ceea ce urma să fie o scurtă vacanță împreună cu întreaga familie se va schimbă tragic din cauza unor dispariții.
2 255 Read More
American Hangman – Călăul

American Hangman – Călăul

Filme / 2019 / Mister

Un om neidentificat care a postat un video live pe social media, arătând că a răpit doi străini și intenționează să-i omoare înainte de terminarea zilei. Intenția lui este de a ași mării audiența în mediul online. Întrucât autoritățile recunosc ce se întâmplă devine evident că publicul online va acționa în calitate de judecător și juriu.
2 188 Read More
Headlock – Împotriva ceasului

Headlock – Împotriva ceasului

Filme / Mister

Atunci când agentul CIA, Kelly Chandler (Mark Polish) este grav rănit în timpul unei misiuni periculoase, soția sa, Tess (Dianna Agron, “Glee”), fost agent al CIA, devine foarte hotărâtă să afle ce sa întâmplat cu adevărat.
2 331 Read More
Still – Alambicul

Still – Alambicul

Filme / Crima / Mister

Atunci când o tânără frumoasă excursionista se oprește la o fermă izolată după ce se abate de la traseul montan Appalachian, ea este salvată și este luată de un cuplu ciudat în casa lor, pentru a proteja un secret adânc în munți.

1 237 Read More
Glass

Glass

Filme / 2019 / Drama / Mister / SF / Thriller
Din „Indestructibilul” (“Unbreakable”), revin Bruce Willis, în rolul lui David Dunn și Samuel L. Jackson, în rolul lui Elijah Price, cunoscut și sub pseudonimul de Domnul Glass (sticlă). Lor li se alătură, din “Split”, James Mcavoy, reluând rolul lui Kevin Wendell Crumb și a multiplelor personalități care se ascund în interiorul său, precum și Anya Taylor-Joy, în rolul lui Casey Cooke, singura captivă ce a supraviețuit unei întâlniri cu Bestia (The Beast).
2 296 Read More
Perdida – Disparută

Perdida – Disparută

Filme / Drama / Mister

În urmă cu 14 ani în timpul unei călătorii de studiu din Patagonia, o tânără adolescentă, pleacă cu colegii săi și se pierde în mijlocul pădurilor patagonice. Nu sa mai auzit nimic de ea dispărând fără urmă, astăzi, Manuela Pelari, ce-a mai bună prietenă a ei, decide să folosească instrumentele de poliție pentru a începe o căutare nouă. Conduită de dispreț și de nevoia imperativă de a pune capăt anilor de tăcere și legăturilor rupte, se confruntă cu o putere care amenință să o transforme într-o altă piesă care o poate costa viața.

2 265 Read More
The House That Jack Built – Casa pe care Jack a construit-o

The House That Jack Built – Casa pe care Jack a construit-o

Filme / Crima / Horror / Mister

Scris și regizat de Lars von Trier, filmul Casa pe care Jack a construit-o (The House That Jack Built) este povestea unui criminal în serie datorită faptului că a ucis cu sânge rece multe crime în anii ’70. Dispunând de o inteligență cu mult peste medie, Jack (Matt Dillon) este conștient de starea în care se află și anomaliile pe care aceasta le generează, însă preferă să-și discute problemele și frământările interioare doar cu Verge, căruia îi mărturisește că pentru el, fiecare crimă este o operă de artă în sine. Însă pe măsură ce intervenția poliției devine inevitabilă, Jack începe să își asume riscuri tot mai periculoase, în încercarea lui de a crea o operă de artă supremă
2 342 Read More
Keepers – Misterul Insulei Flannan

Keepers – Misterul Insulei Flannan

Filme / Drama / Mister

Regizat de Kristoffer Nyholm, The Vanishing este un film inspirat dintr-o poveste adevărată care a avut loc pe o insulă izolată în largul coastei Scoției anii 1900, unde trei îngrijitori a unui far au dispărut în timpul unei furtuni teribile. Dispariția lor este cunoscută de localnici ca Misterul Insulei Flannan.
2 792 Read More
No Escape Room – Camera fără ieșire

No Escape Room – Camera fără ieșire

Filme / Horror / Mister

Un bărbat împreună cu fiica lui adolescentă, se decid sa meargă împreună într-o vacantă, doar că pe drum mașina lor se strică și sunt nevoiți să se cazeze într-un mic orășel american. Cei doi se decid să viziteze un loc numit camera de evadare deșii localnicii iau sfătuit să evite acest loc oribil în care sau întâmplat multe lucruri rele în trecut.

2 377 Read More
I Think We’re Alone Now – Suntem singuri

I Think We’re Alone Now – Suntem singuri

Filme / Drama / Mister / SF
Toată umanitatea a fost anihilată misterios, în afară de Del (Peter Dinklage), care își dedică viața pentru a curăța casele celor decedați și pentru a ai îngropa. Cu toate acestea, nu toți au murit, deoarece un singur supraviețuitor va apărea în viața liniștită.
Deși, la început, Del refuză să accepte pe Grace ca pe prietenul său în această lume apocaliptică, dovada că sunt singurii supraviețuitori de pe pământ, două suflete foarte diferite.
2 226 Read More
Papillon – Adevărul

Papillon – Adevărul

Filme / Crima / Drama / Istoric / Mister


Henri “Papillon” Charrière este condamnat la închisoare pe viață pentru o crimă pe care nu a comis-o, el trebuie să-și ispășească pedeapsa într-o pușcărie din Guiana. În urma unei tentative de evadare se ia decizia prin întemnițarea lui într-o închisoare de maximă siguranță, situată pe o insulă în mijlocul oceanului.


2 316 Read More
Black Mirror: Bandersnatch

Black Mirror: Bandersnatch

Filme / Netflix / Drama / Mister / SF

Black Mirror: Bandersnatch 2018 film subtitrat in romana – Un tânăr programator face un roman DE fantezie într-un joc pentru o companie mare. Încercând să-și păstreze mintea în a face bine, propria realitate devine ciudat dezorientată. Tânărul programator Stefan Butler (Fionn Whitehead) care adaptează un roman fantezist într-un joc video în 1984. Filmul se bazează pe un joc video Imagine Software planificat, cu același nume, care nu a fost lansat după ce compania a depus faliment. O piesă de groază și ficțiune științifică, Bandersnatch încorporează meta-comentariu și rumânare la libera voință. Black Mirror: Bandersnatch 2018 film subtitrat in romana
2 255 Read More
Cuando los ángeles duermen – Când îngerii dorm

Cuando los ángeles duermen – Când îngerii dorm

Filme / Drama / Mister
Un om de afaceri spaniol în timp ce venea de la o întâlnire de afaceri iar din cauza oboselii, inevitabil adoarme la volan și lovește o femeie cu mașina. Interacțiunile cu prietena înspăimântată a acesteia dezlănțuie un șir de evenimente întunecate.
2 347 Read More
The Appearance – Creatura

The Appearance – Creatura

Filme / Horror / Mister
Atunci când un călugăr medieval moare tragic, conducerea bisericii catolice îl trimite pe Matei (Jake Stormoen) Inchizitorul, un om rațional al științei, pentru a investiga presupusul caz de vrăjitorie care a dus la moartea călugărului. Doar că va fi dat peste cap atunci când mai mulți călugări mor inexplicabil iar Matei descoperă că știința nu poate chiar explica totul.
2 248 Read More
Bad Times at the El Royale – Vremuri grele la El Royale

Bad Times at the El Royale – Vremuri grele la El Royale

Filme / Crima / Horror / Mister
Un grup de șapte necunoscuţi, fiecare purtând un secret asupra lor de care ar vrea să scape, soarta acestor bărbați se intersectează la hotelul american El Royale, din Lake Tahoe. În cursul acestei nopţi lungi şi foarte complicate, fiecare bărbat îşi va avea şansa la izbăvire… sau totul se va duce de râpă.
2 265 Read More
Den skyldige – Vinovatul

Den skyldige – Vinovatul

Filme / Drama / Mister
Regizorul Gustav Möller reușește imposibilul în filmul The Guilty (Den skyldige – Vinovatul) , ținându-te pe muchia scaunului cu un thriller minimalist plin de suspans filmat în timp real, într-un interior unic, cu un personaj care vorbește nonstop la telefon.
2 217 Read More
Halloween – Noaptea de Halloween

Halloween – Noaptea de Halloween

Filme / Horror / Mister
Jamie Lee Curtis se întoarce înapoi la personajul său iconic Laurie Strode, care ajunge la confruntarea finală cu Michael Myers, personajul mascat care a urmărit-o în trecut când a scăpat de masacrul pe care la comis în noaptea de Halloween acum 40 de ani. Noul obiectiv în noaptea de “Halloween”, o continuare directă ce are la bază originalul din 1978. John Carpenter (creatorul originalului) este producătorul executiv.
2 251 Read More
Afflicted

Afflicted

Filme / Horror / Mister / Thriller

Afflicted 2013 online subtitrat in romana – thriller teribil de groază urmărește doi dintre cei mai buni prieteni care au pornit în călătoria vieții în întreaga lume. Călătoria lor, documentată la fiecare pas al drumului, are o întorsătură întunecată și neașteptată, după o întâlnire cu o femeie frumoasă din Paris, lasă unul dintre ei să fie distrus în mod misterios. Câștigător: Cel mai bun film (Horror), Cel mai bun scenariu (Horror), Cel mai bun regizor (Horror) de la Fantastic Fest și primitor de premii de recunoaștere de la Festivalul internațional de film de la Toronto și de la Festivalul internațional de film fantastic Sitges. AFFLICTED este una dintre cele mai suspense și originale debuturi de acțiune de groază dintr-o generație. Afflicted 2013 online subtitrat in romana
2 271 Read More
Look Away – Nu te uita

Look Away – Nu te uita

Filme / Mister

O tânără adolescenta timidă de 18 ani, va găsii refugiu într-o oglindă, din cauza lipsei de prieteni și a sprijinului din partea familiei sale.

3 1 223 Read More
Beyond The Sky – Dincolo de cer

Beyond The Sky – Dincolo de cer

Filme / Mister / SF

În timp ce filmează un documentar pentru a expune minciunile răpitorilor extratereștri, un regizor provocator și echipa sa întâlnesc cu o tânără femeie cu un secret întunecat care îi determină să descopere un adevăr neliniștit.
2 263 Read More
Mara – Demonul din vis

Mara – Demonul din vis

Filme / Crima / Horror / Mister


Potrivit povestii, Kate Fuller, psiholog criminal, trebuie să investigheze un caz în care un bărbat a fost supus unui vis de soția sa, iar singurul martor este fiica lor, Sophie de 8 ani. Cu cât mai adânc și mai adânc în demonul antic misterios care ucide oamenii în visurile lor, el însuși începe să experimenteze simptomele paralizante în victimele anterioare și cade mai adânc în coșmarul pe care încearcă să o salveze pe Sophi înainte ca oricare dintre ei să adoarmă din nou.
2 844 Read More
Insidious: Ultima Cheie

Insidious: Ultima Cheie

Filme / Horror / Mister

Tulburată o viață întreagă de spirite blocate în “Insidious”, tărâmul dintre lumea celor vii și a celor morți, Elise Rainier (Lin Shaye) își duce oaspeții într-o călătorie, printr-un portal, unde va lupta cu cele mai demonice ființe. Elise se întoarce în casa natală, din New Mexico, pentru a se reconfrunta, după decenii, cu demonul care i-a ucis mama. Revine, așadar, în punctul din care a început totul. Pe când era o adolescentă, a avut de înfruntat nu doar cruzimea tatălui, paznic de închisoare, ci și pe cea a fantomelor prizonierilor. A fugit de acasă, lăsându-și în urmă fratele. Plină de remușcări, decide să îi ajute pe cei ce se confruntă cu fenomene paranormale – devine medium care trăiește din asta, și merge de la caz la caz.
2 328 Read More
Spinning Man – Dovezi false

Spinning Man – Dovezi false

Filme / Drama / Mister

Cunoscut pentru aventurile amoroase pe care le-a avut cu nenumărate studente, Malloy (Pierce Brosnan) profesor cu o căsnicie aparent perfectă devine, doar că devine principalul suspect principal după ce o tânără adolescentă este găsită moartă.

2 319 Read More
Frăţia hoţilor

Frăţia hoţilor

Filme / Actiune / Crima / Mister

Banca Federală a rezervelor din Los Angeles în fiecare zi 20 de milioane de dolari din circulație. Un grup de hoți experimentați își planifică ultimul jaf, dar problemele încep să apar pentru acești hoți, când brigada anti-terorism din oraș condusă de O’Brien (Gerard Butler) nu este dispusă să cedeze așa de ușor în fața hoților. Frăția hoților (Den of Thieves) sau pregătit intens punând un plan să fie mereu cu un pas înaintea poliției din Los Angeles și să ajungă primii la bani.
2 299 Read More

Popular movies