Shadow – Umbre

Shadow – Umbre

Filme / Actiune / Drama / Razboi
În regia lui Yimou Zhang, acțiunea filmul are loc în timpul antic al Regatului Chinez (220-280 d. Hr.). Povestea unui mare rege și a poporului său, care va fi expulzat din țara lui. Regele, violent și ambițios, de metode și motive misterioase; generalul său, un vizionar care dorește să câștige bătălia finală, dar trebuie să-și pregătească planurile în secret.
2 229 Read More
Uri: The Surgical Strike – Uri: Atacul asupra bazei

Uri: The Surgical Strike – Uri: Atacul asupra bazei

Filme / 2019 / Actiune / Drama / Razboi
Forțele speciale din armata indiană efectuează o operațiune secretă care răzbate uciderea bărbaților din armată în baza lor de către un grup terorist
2 374 Read More
T-34: Tancul

T-34: Tancul

Filme / Actiune / Razboi
În 1944, un grup curajos de soldați ruși a reușit să scape de captivitatea germană într-un tanc legendar T-34, jumătate distrus. Acestea au fost vremurile de curaj de neuitat, lupte acerbe, iubire indestructibilă și minuni legende.
1 381 Read More
Days of Glory – Zile de glorie

Days of Glory – Zile de glorie

Filme / Drama / Razboi
Atitudinea discriminatoare a Franței față de nord-africanii care au luptat alături de ea în al doilea război mondial este adusă pe marele ecran în acest controversat film. Pelicula își centrează firul epic mai degrabă pe prezentarea personalităților, decât a bătăliilor, accentuând contribuția pe care au avut-o acești oameni, în ciuda tratamentului de soldați de mâna a doua, primit din partea francezilor.
2 278 Read More
Black Hawk Down – Elicopter la pământ!

Black Hawk Down – Elicopter la pământ!

Filme / Drama / Razboi

Cu două nominalizări la premiile Oscar filmul Black Hawk Down (Elicopter la pământ!) este regizat de Ridley Scott în care prezintă o poveste despre o periculoasă misiune de salvare din Somalia din octombrie 1993 când un grup de elită de soldați americani a aterizat în Somalia pentru a captura doi ofițeri de la războiul somalez. Soldații s-au luptat și a fost una dintre cele mai intense lupte de după războiul din Vietnam.
1 324 Read More
Overlord – Operațiunea overlord

Overlord – Operațiunea overlord

Filme / Actiune / Horror / Razboi / SF


Regizat de Julius Avery, Overlord este un film cu zombii a cărui acțiune se petrece în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Înainte de Ziua D, un grup de parașutiști americani se află în spatele liniilor inamice pentru a îndeplini o misiune crucială. Dar pe măsură ce se apropie de obiectivul lor, încep să-și dea seama că în acel sat ocupat de naziști se întâmplă ceva mai mult decât o simplă operațiune militară.
2 355 Read More
Tubelight – La capătul tunelului

Tubelight – La capătul tunelului

Filme / Actiune / Drama / Razboi

Scris și regizat de Kabir Khan, Tubelight este un film 2017 cu Salman Khan în rolul principal. Acțiunea are loc în anul 1962. Într-un mic orășel din nordul Indiei, Laxman (Salman Khan) duce o viață liniștită împreună cu fratele său mai mic, Bharat (Sohail Khan). Lumea lui Laxman este distrusă atunci când se declanșează tensiune pe frontiera Indo-China și Bharat este înrolat în armată. Situația de la graniță se înrăutățește iar violența crește. Atunci Laxman, îngrijorat de fratele său, va lua decizia de a încerca să pună capăt conflictului și să îl aducă pe fratele său înapoi acasă.
2 276 Read More
A Private War – Un război personal

A Private War – Un război personal

Filme / Drama / Razboi

A Private War – Un război personal - În regia lui Matthew Heineman, A Private War a primit 2 nominalizări la Globul de Aur, povestea descrie lunga carieră a lui Marie Colvin (Rosamund Pike) ca reporter de război şi preţul greu pe care ea a trebuit să-l plătească luptând pentru a relata din cele mai periculoase zone de război de pe planetă.
1 170 Read More
Ashes in the Snow – Cenușă în zăpadă

Ashes in the Snow – Cenușă în zăpadă

Filme / 2019 / Drama / Istoric / Razboi / Romantic

Inspirat din fapte reale, acțiunea filmului Ashes in the Snow se petrece în timpul celui de-al doilea război mondial pe când trupele aliate luptau cu Germania Nazistă iar Uniunea Sovietică ocupa cea mai mare parte din Europa de Est. Lituania fiind una din țările invadate de armata roșie a lui Stalin, unde bărbați, femei și copii nevinovați au fost declarați dușmanii regimului sovietic.
2 425 Read More
The Catcher Was a Spy – Jucătorul spion

The Catcher Was a Spy – Jucătorul spion

Filme / Drama / Istoric / Razboi


The Catcher Was a Spy este un film regizat de Ben Lewin, un scenariu ce este bazat pe o poveste reală. În 1938, savanții germani au împărțit atomul pentru prima dată și s-a născut era nucleară, naziștii au dat sarcina construirii unei bombe atomice, câștigătorul premiului Nobel este desemnat fizicianul Werner Heisenberg (Mark Strong). Ca răspuns, guvernul SUA a trimis un jucător de baseball numele său fiind Moe Berg (Paul Rudd), misiunea lui era să-l asasineze pe fizician.


2 168 Read More
The Aftermath

The Aftermath

Filme / 2019 / Dragoste / Drama / Razboi / Romantic

După încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial, un colonel britanic și soția lui sunt repartizați să locuiască în Hamburg ca parte a planului de reconstrucție, însă între ei și foștii proprietari ai casei în care se mută apar tensiuni periculoase.
2 245 Read More
Moromeții 2

Moromeții 2

Filme / Drama / Razboi
Scris și regizat de Stere Gulea, scenariul după care a fost făcut filmul Moromeții 2 HD reia firul poveștii familiei Moromete după cel de-Al Doilea Război Mondial, într-un context istoric extrem de frământat: instalarea comunismului.
2 208 Read More
Sobibor – Evadarea din Sobibor

Sobibor – Evadarea din Sobibor

Filme / Drama / Istoric / Razboi
În regia lui Konstantin Khabenskiy, filmul Sobibor este inspirat din întâmplări reale și se concentrează pe puterea rezistenței dar și a spiritului uman în fața soldaților naziști fără suflet, prezentându-ne o poveste copleșitoare. În anul octombrie 1943, deținuții de la Sobibor, conduși de locotenentul Armatei Roșii, Alexander Pechersky a reușit să organizeze o revoltă și o evadare în masă a prizonierilor.
2 195 Read More
12 Strong – Cei 12 invincibili

12 Strong – Cei 12 invincibili

Filme / Actiune / Drama / Istoric / Razboi

12 Strong (Cei 12 invincibili) este un film 2018 mai puțin obișnuit de luptă, diferit de filmele de război cu care am fost învățați. Totodată, este un film ce se înscrie în propaganda americană, dar o producție ce arată un anumit respect pentru afganii care au luptat împotriva grupurilor de talibani.
Unu grup de elită aparținând Forțelor Speciale trimiși în Afganistan pentru o misiune periculoasă, ca răspuns din partea autorităților la atacurile sângeroase din New York, 11 septembrie.

25 1 201 Read More

Popular movies