Brightburn – Foc viu

Brightburn – Foc viu

Filme / 2019 / Horror / SF
Regizat de David Yarovesky, BrightBurn este un film care ne arată ce s-ar fi întâmplat dacă Superman nu ar fi fost ghidat de o inimă bună și generozitate față de rasa umană. Povestea dramatice unei familii idilice, compuse din băieţel, mama, tată, devine pe parcurs un horror în toată regula. Pentru amatorii de sperieturi, filmul este bine construit şi marchează cu bine creşterea tensiunii: ceva ameninţător pândeşte de sub casa izolată din preerie. Jump-scare-urile şi scenele de groază sunt cu adevărat.


0 108 Read More
Superlópez

Superlópez

Filme / Actiune / Comedie / SF
Juan López, un muncitor obișnuit și anonim, decide să-și expună superputerile pentru a deveni primul super-erou spaniol: Superlopez.
1 222 Read More
Abduction – Răpirea

Abduction – Răpirea

Filme / 2019 / Actiune / SF
Abduction este un film 2019 în regia lui Ernie Barbarash, în centrul acțiunii este Quinn (Scott Adkins) urmează un tată care pleacă în orașul vietnamez Ho Chi Minh, pentru ași cauta fetița răpită de un grup cu puteri malefice.

2 225 Read More
Virtual Vendetta

Virtual Vendetta

Filme / 2019 / SF

Într-un univers în care consolele sunt re-imaginate ca planete și jocuri re-imaginate ca sectoare, ce ar lua lumii să se ciocnească? Cine va domni victorios? XBox vs Playstation, este timpul să rezolvăm acest lucru o dată pentru totdeauna.
1 103 Read More
Solis 2018 online subtitrat in romana

Solis 2018 online subtitrat in romana

Filme / Actiune / Aventura / SF
Solis 2018 online subtitrat in romana – După un accident în spațiu, astronautul Troy Holloway se trezește captiv într-o capsulă spațială ce se îndreaptă către Soare, cu doar 90 de minute de oxigen rămase. Prins într-o capcană la bordul unei capsule spațiale care merge spre Soare, el își dă seama rapid de adevărata oroare a situației sale. Singura posibilitate de a-i oferi ajutor îi revine comandantei Roberts, care îi vorbește printr-o transmisie radio slabă, comunicându-i că va conduce o echipă de salvare. Solis 2018 online subtitrat in romana
2 250 Read More
Lost in Terra Dimension - Pierdut în dimensiunea Terra

Lost in Terra Dimension - Pierdut în dimensiunea Terra

Filme / 2019 / SF
Două surori sunt prinse într-o dimensiune diferită și în lumea de vis de către dictatorul nemilos Dom-X. Cu ajutorul lui Zelda, războinicul de basm și alți ghizi, surorile își vor ieși afară.
1 248 Read More
Level 16 – Nivelul 16

Level 16 – Nivelul 16

Filme / 2019 / SF

Vivien (Katie Douglas) este o tânără adolescentă care este trimisă de părintii ei la Academia Vestalis, o școală cu internat care seamănă mai mult cu o închisoare. Viața acesteia se schimbă brusc când se reîntâlnește cu Sophia (Celina Martin), veche prietenă care sau certat în trecut chiar de ziua ei. Împreună cele două încep să scormonească pentru a descoperi adevărul înspăimântător care se ascunde în spatele școlii.
2 432 Read More
Captive State

Captive State

Filme / 2019 / SF / Thriller

Situat într-un cartier din Chicago aproape un deceniu după o ocupație a unei forțe extraterestre, statul captiv explorează viețile de pe ambele părți ale conflictului - colaboratorii și dizidenții.
1 316 Read More
Brightburn

Brightburn

Filme / 2019 / Drama / Horror / SF

Ce se întâmplă dacă un copil dintr-o altă lume s-a prăbușit pe Pământ, dar în loc să devină un erou pentru omenire, sa dovedit a fi ceva mult mai sinistru?
1 376 Read More
Justice League vs the Fatal Five

Justice League vs the Fatal Five

Filme / 2019 / Animatie / SF

Liga Dreptatii lupta cu Fatal Five (Tharok, Imparateasa Emerald, Validus, Mano si Persuader). Bazat pe personajele create de Jim Shooter.
0 336 Read More
The New Mutants

The New Mutants

Filme / 2019 / Actiune / Horror / SF

Cinci mutanți tineri, descoperind doar abilitățile lor în timp ce au fost ținute într-o unitate secretă împotriva voinței lor, se luptă pentru a scăpa de păcatele lor trecute și pentru a se salva.
1 237 Read More
X-MEN: Dark Phoenix

X-MEN: Dark Phoenix

Filme / 2019 / Actiune / Aventura / SF
Jean Gray începe să dezvolte puteri incredibile care o corupă și o transformă într-un Phoenix întunecat. Acum X-Men va trebui să decidă dacă viața unui membru al echipei merită mai mult decât toți oamenii care trăiesc în lume.
2 332 Read More
Terminator 6: Dark Fate

Terminator 6: Dark Fate

Filme / 2019 / Actiune / Aventura / SF
Terminator: Dark Fate
1 683 Read More
Godzilla: King of the Monsters - Godzilla: Regele Monștrilor

Godzilla: King of the Monsters - Godzilla: Regele Monștrilor

Filme / 2019 / Actiune / Aventura / SF
Agenția cripto-zoologică Monarch se confruntă cu o baterie de monștri de dimensiuni divine, inclusiv cu Godzilla, care se ciocnește cu Mothra, Rodan și nemesisul său final, regele Ghidorah cu trei capete.
0 213 Read More
The Wandering Earth - Pământul rătăcitor

The Wandering Earth - Pământul rătăcitor

Filme / 2019 / SF
Soarele a dispărut, oamenii din întreaga lume au construit propulsoare gigantice de planetă pentru a muta Pământul din orbita sa și pentru a naviga Pământul către un nou sistem de stele. Cu toate acestea, călătoria de 2500 de ani a venit cu pericole neașteptate și, pentru a salva omenirea, un grup de tineri din această epocă a unui Pământ rătăcitor a ieșit cu îndrăzneală și sa luptat ferm pentru supraviețuirea tuturor.
1 414 Read More
Clara

Clara

Filme / 2019 / SF
Un astronom obsedant și un artist curios formează o legătură improbabilă care îi conduce spre o descoperire profundă și științifică.
2 175 Read More
Mad Max: Fury Road – Drumul furiei

Mad Max: Fury Road – Drumul furiei

Filme / Actiune / Aventura / SF
Într-o pustie post-apocaliptică, o femeie se revoltă împotriva unui conducător tiranic în căutarea patriei ei, cu ajutorul unui grup de prizonieri feminini, un închinător psihotic și un călugăr numit Max.
0 554 Read More
TRON

TRON

Filme / Actiune / Aventura / SF
Kevin Flynn este un fost angajat al companiei software ENCOM, dar acum este propietarul unei săli de jocuri. Flynn încearcă să intre în calculatorul central al ENCOM pentru a găsi dovezi că Ed Dillinger, șeful său, a furat patru dintre jocurile create de el. Supercalculatorul lui Dillinger (Master Control Program – MCP) îi dă peste cap planurile și preia controlul sistemelor. Într-o noapte, Lora (fosta iubită a lui Flynn) și iubitul acesteia, programatorul Alan Bradley, îl ajută pe Kevin să intre în sediul ENCOM pentru a opri supercomputerul cu ajutorul programului TRON, creat de Alan. MCP folosește programul creat de Lora pentru manipularea materiei și îl convertește pe Flynn în date pe care le încarcă apoi în calculator. Flynn se trezește în lumea electronică stăpânită de MCP și Sark, mâna sa dreaptă. În această lume, programele (ce reprezintă alter-egouri ale creatorilor lor) sunt forțate să se întreacă în jocuri asemănătoare celor cu gladiatori. Cu ajutorul lui Tron, un program de securitate, și iubita sa, Yori, Flynn încearcă să distrugă MCP-ul și să elibereze sistemul de controlul acestuia.
2 343 Read More
Machete Kills – Machete: Ucigaș meseriaș

Machete Kills – Machete: Ucigaș meseriaș

Filme / Actiune / Crima / SF
Al doilea film din trilogia Machete, îl găsește pe Machete plângând moartea iubitei lui, Sartana, ucisă în timpul unei confruntări cu cartelurile. Machete e recrutat de președintele Statelor Unite ale Americii pentru o misiune care ar fi imposibilă unui muritor de rând. Machete trebuie să-și croiască drum spre Mexic pentru a-l doborî pe șeful unui cartel, „Mendez nebunul”, care amenință că va lansa rachete asupra SUA.
2 315 Read More
Flatliners – Dincolo de moarte

Flatliners – Dincolo de moarte

Filme / Drama / Horror / SF


Într-o încercare temerară de a afla ce ne așteaptă pe toți după moarte, câțiva prieteni, colegi la Medicină, concep un plan prin intermediul căruia, unul câte unul, să-și provoace oprirea temporară a oricărei activități cerebrale, pentru a „simți” moartea înainte de a fi readuși la viață. Unii dintre ei sunt „uciși” și apoi înviați cu amintiri extrem de puternice, iar experimentul este considerat un succes. Dar, deși pare că au câștigat mai mult decât își propuseseră inițial, trecutul pur și simplu dă buzna peste ei, bântuindu-i.
1 243 Read More
Overlord – Operațiunea overlord

Overlord – Operațiunea overlord

Filme / Actiune / Horror / Razboi / SF


Regizat de Julius Avery, Overlord este un film cu zombii a cărui acțiune se petrece în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Înainte de Ziua D, un grup de parașutiști americani se află în spatele liniilor inamice pentru a îndeplini o misiune crucială. Dar pe măsură ce se apropie de obiectivul lor, încep să-și dea seama că în acel sat ocupat de naziști se întâmplă ceva mai mult decât o simplă operațiune militară.
2 355 Read More
The Man Who Killed Don Quixote – Omul care l-a ucis pe Don Quijote

The Man Who Killed Don Quixote – Omul care l-a ucis pe Don Quijote

Filme / Aventura / Comedie / Fantastic / SF
Toby (Adam Driver) în viața reală este un om de afaceri foarte cinic, se implică în delirările bizar ale unui aventurier spaniol, care se crede Don Quixote (Jonathan Pryce). De-a lungul aventurilor lui comice, Toby este sortit să facă față repercusiunilor tragice ale filmului pe care la împușcat când era un idealist, un film care a schimbat visele și speranțele unui mic oraș spaniol pentru totdeauna.
1 322 Read More
The Endless – Infinitul

The Endless – Infinitul

Filme / Fantastic / Horror / SF

Cu ani în urmă, frații Justin și Aaron au reușit să scape din secta în care au crescut. Acum ce doi locuiesc într-un apartament din Los Angeles, dar până când într-o zi primesc o casetă video a acelei secte, iar Aaron are îndoieli dacă ar trebui să se întoarcă în tabăra de la care au fugit deoarece cultul când se confruntă cu fenomene inexplicabile.

2 281 Read More
Geostorm: Pericol Global

Geostorm: Pericol Global

Filme / Actiune / SF

Geostorm a cărui acţiune se petrece într-un viitor destul de avansat tehnologic încât oamenii risipesc furtunile înainte să apuce să provoace pagube un adevărat pericol la nivel global. Problemele grave încep să ies la iveală atunci când sateliţii care se ocupă de asta încep să dea erori şi planeta este lăsată la voia unor fenomene meteo de o violenţă nemaiîntâlnită.
Inginerul Jake Lawson (Gerard Butler) este trimis pe orbită să rezolve de urgenţă problema sateliţilor, în timp ce fratele lui, Max Lawson (Jim Sturgess), investighează posibilitatea unei conspiraţii la nivel înalt.

2 298 Read More
Ice Twisters – Tornade înghețate

Ice Twisters – Tornade înghețate

Filme / Actiune / SF

Charlie Price (Mark Moses) om de știință foarte pensionat de munca lui, produce tornade gigantice de gheață care curând scapă de control și amenință să distrugă totul în calea lor. Filmul catastrofal Sci-Fi, care avertizează din nou asupra pericolelor unor experimente științifice.
1 280 Read More
Avengers: Endgame - Răzbunătorii: Sfarsitul jocului

Avengers: Endgame - Răzbunătorii: Sfarsitul jocului

Filme / 2019 / Actiune / Aventura / Fantastic / SF
După evenimentele devastatoare din Războiul Infinitului , universul se află în ruine datorită acțiunilor lui Thanos, după înfrângere lucrurile nu arată bine pentru Răzbunători. În timp ce Iron Man (Robert Downey Jr.) se rătăcește singur cu Nebula (Karen Gillan) într-o navă departe de planeta Pământ, grupul condus de Captain America (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson), Hulk (Mark Ruffalo) și Thor (Chris Hemsworth) trebuie să încerce să inverseze efectele catastrofei provocate de Thanos. Răzbunătorii trebuie să se întâlnească încă o dată pentru a renunța la acțiunile lor și pentru a restabili ordinea în univers odată pentru totdeauna. De data aceasta, vor avea aliați precum Hawkeye (Jeremy Renner) și căpitanul Marvel (Brie Larson), pe lângă Ant-Man (Paul Rudd), care ar fi putut fi prinși în Regatul Quantum. Împreună, se vor pregăti pentru bătălia finală, indiferent de consecințele acestora.

1 2 089 Read More
Captain Marvel

Captain Marvel

Filme / 2019 / Actiune / Aventura / Fantastic / SF
Primul film Marvel cu o supereroină în centrul atenției ne-o arată pe Carol Danvers, o pământeancă ce preia structura genetică a iubitului ei Captain Mar-vell în urma unui accident distrugător. Colaboratoare a Răzbunătorilor și a Gardienilor galaxiei în cărțile de benzi desenate, Carol Danvers va fi în stare să-l urmărească până la capătul Universului pe Yon-Rogg, comandantul Kree, cel care a provocat accidentul.
2 431 Read More
Hellboy

Hellboy

Filme / 2019 / Actiune / Aventura / Fantastic / SF

În încercarea sa de a li se împotrivi unor vrăjitoare medievale lipsite de scrupule și dispuse să folosească farmece vechi de mii de ani pentru a-și atinge scopul final de a distruge întreaga omenire, Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă mult prea periculoasă și sângeroasă, care nu numai că riscă să genereze o mulțime de victime colaterale, dar poate să provoace chiar și sfârșitul lumii – un deznodământ pe care Hellboy încearcă să îl evite cu orice preț.
2 510 Read More
Shazam!

Shazam!

Filme / 2019 / Actiune / Fantastic / SF

Shazam! Film Online Subtitrat
2 343 Read More
Black Panther - Pantera Neagra

Black Panther - Pantera Neagra

Filme / Actiune / Aventura / SF

Black Panther - Pantera Neagra - Black Panther va fi fortat de catre imprejurimi sa paraseasca Wakanda si sa isi foloseasca abilitatile pentru a deveni unul dintre cei mai celebri supereroi din lume. Atuurile sale sunt viteza, agilitatea dar si istetimea, astfel incat filmul este unul de top. Va invit sa-l vizionati, deoarece nu aveti ce pierde, este un film online 2019 de exceptie.
2 285 Read More
The Last Boy – Ultimul băiat

The Last Boy – Ultimul băiat

Filme / 2019 / Drama / SF

Scris și regizat de Perry Bhandal, The Last Boy este povestea unui tânăr adolescent care trece prin momente tragice când afla că mama lui se află pe patul de moarte, iar ultima dorință a acesteia este să îl trimită pe tânărul ei fiu într-o căutare pentru a găsi locul care dorește.
2 245 Read More
After Darkness – După întuneric

After Darkness – După întuneric

Filme / Drama / SF

Pe măsură ce soarele arde întreaga planetă, o familie americană se adună împreună așteptând sfârșitul lumii, speranțele lor de salvare se destramă încet pe zi ce trece.

2 249 Read More
IO: Ultima pe Pământ

IO: Ultima pe Pământ

Filme / Netflix / Aventura / Romantic / SF

Sam Walden (Margaret Qualley) este una dintre ultimii supraviețuitori ai planetei datorită unui cataclism de pe Pământ care a ucis în totalitate populația, este o tânără care cauta o metodă de adaptare și supraviețuire a oamenilor, astfel încât planeta să nu fie abandonată. Însă, după ce este programată ultima navetă spre o colonie îndepărtată și îl întâlnește pe Micah (Anthony Mackie), un alt supraviețuitor, Sam e cuprinsă de nesiguranță. Trebuie să hotărască dacă va pleca împreună cu el pentru a începe o viață nouă alături de restul oamenilor sau va rămâne să lupte pentru supraviețuirea Pământului.

2 227 Read More
Loophole – Punctul slab

Loophole – Punctul slab

Filme / SF

Viitorul omenirii este nesigur împotriva timpului pentru a găsi linia de sânge a lui Iuda Iscariot. Când Lexi Smith, o simplă adolescentă, se găsește în mijlocul unui război spiritual complet, ea este nevoită să aibă încredere într-un străin. Răpită, salvată, ascunsă, știe că trebuie să acționeze, dar va avea timp suficient pentru a salva omenirea?
2 3 188 Read More
Glass

Glass

Filme / 2019 / Drama / Mister / SF / Thriller
Din „Indestructibilul” (“Unbreakable”), revin Bruce Willis, în rolul lui David Dunn și Samuel L. Jackson, în rolul lui Elijah Price, cunoscut și sub pseudonimul de Domnul Glass (sticlă). Lor li se alătură, din “Split”, James Mcavoy, reluând rolul lui Kevin Wendell Crumb și a multiplelor personalități care se ascund în interiorul său, precum și Anya Taylor-Joy, în rolul lui Casey Cooke, singura captivă ce a supraviețuit unei întâlniri cu Bestia (The Beast).
2 296 Read More
UFO – Area 51

UFO – Area 51

Filme / Actiune / SF

Studentul universitar Derek Echevaro crede că a văzut un OZN când a fost mai tânăr, ceea ce îi stimulează motivația de a încerca să dovedească existența extratereștrilor pe planeta noastră. Se concentrează asupra vizionării OZN-urilor pe aeroporturile americane, cu ajutorul profesorului și prietenei lor, dar FBI încearcă să le oprească pentru că sunt prea aproape de descoperirea unui adevăr destul de incomod.
2 251 Read More
A Wrinkle in Time – O buclă în timp

A Wrinkle in Time – O buclă în timp

Filme / Aventura / SF
Atunci când omul de știință Alex Murry (Chris Pine) dispare misterios în timp ce lucrează la un experiment enigmatic, fiica lui Meg (Storm Reid) decide să-l caute. Meg va călători apoi cu fratele ei mai mic și cu prietenul ei Calvin (Levi Miller) prin timp și spațiu. În aventura lor, cei trei protagoniști tineri vor avea ajutorul a trei ființe celeste: doamna filosofică Who (Mindy Kaling), curioasa doamna What (Reese Witherspoon) și liderul tuturor, doamna What (Oprah Winfrey ). Desigur, pentru a îndeplini această misiune importantă, Meg va trebui să lupte împotriva ei pentru a depăși întunericul.
2 168 Read More
I Think We’re Alone Now – Suntem singuri

I Think We’re Alone Now – Suntem singuri

Filme / Drama / Mister / SF
Toată umanitatea a fost anihilată misterios, în afară de Del (Peter Dinklage), care își dedică viața pentru a curăța casele celor decedați și pentru a ai îngropa. Cu toate acestea, nu toți au murit, deoarece un singur supraviețuitor va apărea în viața liniștită.
Deși, la început, Del refuză să accepte pe Grace ca pe prietenul său în această lume apocaliptică, dovada că sunt singurii supraviețuitori de pe pământ, două suflete foarte diferite.
2 226 Read More
Black Mirror: Bandersnatch

Black Mirror: Bandersnatch

Filme / Netflix / Drama / Mister / SF

Black Mirror: Bandersnatch 2018 film subtitrat in romana – Un tânăr programator face un roman DE fantezie într-un joc pentru o companie mare. Încercând să-și păstreze mintea în a face bine, propria realitate devine ciudat dezorientată. Tânărul programator Stefan Butler (Fionn Whitehead) care adaptează un roman fantezist într-un joc video în 1984. Filmul se bazează pe un joc video Imagine Software planificat, cu același nume, care nu a fost lansat după ce compania a depus faliment. O piesă de groază și ficțiune științifică, Bandersnatch încorporează meta-comentariu și rumânare la libera voință. Black Mirror: Bandersnatch 2018 film subtitrat in romana
2 255 Read More

Popular movies