Big Kill – Marea ucidere

Big Kill – Marea ucidere

Filme / Actiune / Western
Atunci când o bandă hoți terorizează un mic orășel pașnic situat la asigurând familiei sale tot ceea ce are nevoie fără să se gândească la consecințe.

1 219 Read More
The Kid - Copilul

The Kid - Copilul

Filme / 2019 / Drama / Western
Povestea unui băiețel care a fost martorul întâlnirii lui Billy the Kid cu șeriful Pat Garrett.
2 174 Read More
Sweet Country – Țară iubită

Sweet Country – Țară iubită

Filme / Aventura / Crima / Drama / Western

Regizat de Warwick Thornton, pelicula Sweet Country este inspirată după o poveste adevărată care sa întâmplat în mijlocul Australiei, anul 1929, povestea dramatică unui cuplu de culoare care sunt persecutați neobosit de către autorități.

2 331 Read More
The Sisters Brothers – Fraţii Sisters

The Sisters Brothers – Fraţii Sisters

Filme / Aventura / Comedie / Western
Anul 1850, frații Charlie și Eli trăiesc într-o lume sălbatică și ostilă în care sunt disperați să descopere aur. Mâinile lor sunt pătate cu sângele multor suflete nevinovate. Cei doi frați nu au nici o remușcare atunci când vine vorba să ucidă pe cineva. Charlie (Joaquin Phoenix) fratele mai mic sa născut să omoare iar Eli (John C. Reilly) totuși visează să ducă o viață normală. Ambii sunt angajați de Commodore pentru a găsi și să îl ucidă pe Hermann Kermit Warm (Jake Gyllenhaal), un căutător de aur. De la Oregon la California începe o vânătoare nemilosă, o călătorie inițiativă care va testa legătura nebună dintre cei doi frați.
2 195 Read More
The Ballad of Buster Scruggs – Balada lui Buster Scruggs

The Ballad of Buster Scruggs – Balada lui Buster Scruggs

Filme / Aventura / Comedie / Western

Balada lui Buster Scruggs și alte povestiri din Vestul Sălbatic este realizată de frații Coen și urmăresc aventurile proscrișilor și coloniștilor din zilele frontierei americane.
2 371 Read More
Apostle – Apostolul

Apostle – Apostolul

Filme / Horror / Mister / Western

Scris și regizat de Gareth Evans, în acest film Apostle (Apostolul), un bărbat călătorește pe o insulă pentru a-și găsi sora dispărută, care a fost răpită de o sectă religioasă.
2 202 Read More
Black ’47 – Negrul an 47

Black ’47 – Negrul an 47

Filme / Actiune / Drama / Western

În anul 1845 o foamete teribila a coborât asupra Irlandei, care au putut au fugit în Anglia și America de nord pentru a scapă de sărăcie. irlandezii care sau înrolat pentru a lupta pentru coroana britanica de ocupație în războaiele sale străine sau întors acasă pentru a găsii doar moarte și distrugere în fiecare colț a țării. Soldații care erau înrolați sunt văzuți ca niște trădători fața de propriul lor popor, iar soldații priveau neajutorați cum țara lor continua sa se sufoce sub conducerea Imperiului Britanic.
1 216 Read More

Popular movies